Pa za te novce vec imas malko ozbiljniju nodet sejalicu.
Da li su to one remontovane iz uvoza? Kod njih se plašim koliko je to dobro/sveobuhvatno remontovano, ili je samo lepo ofarbano.
Cela ova priča o sejalicama mi je naprasno iskrsla (iako sejalicu želim da kupim već neko vreme), došli su mi neki ljudi i ponudili sejalicu koju bi oni remontovali (a ja bih imao uvid u taj remont). Sejalica je stara OLT, u skromnom stanju (zapravo nisam je ni video kompletnu jer je već upola rasklopljena za remont). Prvobitno je rečeno da će polse potpunog remonta i farbanja koštati 2000 evra, ali vidim da to ipak neće biti baš pravi potpuni remont, već da neke stvari "mogu još da idu". Predložio sam im da ja kupim sejalicu u viđenom stanju, da mi oni uslužno remontuju sejalicu po mojim željama, odnosno da se menja sve što ja kažem. Tako cena već ide na 2100, pri čemu oni garantuju da svi delovi neće koštati više od 200 evra. Pošto ja mislim da će delovi ipak biti skuplji (jer ja želim da menjam i neke stvari koji oni misle da ne treba, hoću da ugradim i dodatni prenos kao kod Livca, itd...), da će tu trebati platiti još i usluge strugara, bojim se da će sejalica izaći i više od tih 2100 evra (problem je što puno cene sejalicu u neremontovanom (lošem) stanju). Ok, ne krivim ja ljude, svako zna svoje, a svestan sam da sam i ja pomalo nerealan, tj. da želim mnogo za malo para. Al' šta ću, toliki mi je budžet za sejalicu, i onda gledam da dobijem max za te pare!
Uglavnom, sretnem danas jednog druga i pričom dođemo do sejalice, te mi on tad ponudi svoju Livac sejalicu (iz prethodnih postova), jer želi da kupi šestorednu sejalicu. Pošto mu je sejalica u baš, baš dobrom stanju (znam koliko seje i kako održava mašine), spreman sam bio da dam i više od planirane sume za sejalicu jer bih bio siguran u to što kupujem, (doduše ne baš tih 2600e, al' on teško popušta u cenkanju
).
Eto, otuda sva ta moja pitanja...