Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Topalovicu burt mi je objasnjavao pet puta da je ta sejalica nova samo joj malo spala farbaLjudi kakva je ova gasparado sejalica....i kakva je za delove...
http://www.kupujemprodajem.com/sejalica-za-kukuruz-8856368-oglas.htm?filter_id=42637823
Stvarno si duduk.... oduzeo bih ti zemlju na prvu.bolje se pokazala setva bez diska kad je secerna repa u pitanju...razmisljam da je kupim ...
Ne gazi točak,prijatelju,nikako. Nije Rajka tako široka a ni točkovi.... To je od prskanja ko što reče bewisa. Mada znam čoveka koji seje sa Klasom (Arion neki,čini mi se) i upuno točkovi gaze red ali te dve vrste-baterije spusti malo dublje (valjda sam ga dobro razumeo. bar on tako tvrdi) i gaaas! A prinos.... Msm da je i to proveravao (brojao sklop) i nema razlike izmedju "gaženog" reda i ne gaženog. E sad ako on mene laže,lažem i ja vas.Siniša na tvojoj slici točak traktora gazi ispred reda sijačice , a to je ... neznam da se izrazim katastrofa , odma gubitak 10-15% roda u startu.
jeste da deluje na tim fotografijama losije ali nije strasno uzivo....Topalovicu burt mi je objasnjavao pet puta da je ta sejalica nova samo joj malo spala farba![]()
Jesam ali nisam je doterao jbg....sneg..... a ispala mi je u kompezaciji jos povoljnjije.....Jesi je uzeo?