Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Topalovicu burt mi je objasnjavao pet puta da je ta sejalica nova samo joj malo spala farbaLjudi kakva je ova gasparado sejalica....i kakva je za delove...
http://www.kupujemprodajem.com/sejalica-za-kukuruz-8856368-oglas.htm?filter_id=42637823
Stvarno si duduk.... oduzeo bih ti zemlju na prvu.bolje se pokazala setva bez diska kad je secerna repa u pitanju...razmisljam da je kupim ...
Ne gazi točak,prijatelju,nikako. Nije Rajka tako široka a ni točkovi.... To je od prskanja ko što reče bewisa. Mada znam čoveka koji seje sa Klasom (Arion neki,čini mi se) i upuno točkovi gaze red ali te dve vrste-baterije spusti malo dublje (valjda sam ga dobro razumeo. bar on tako tvrdi) i gaaas! A prinos.... Msm da je i to proveravao (brojao sklop) i nema razlike izmedju "gaženog" reda i ne gaženog. E sad ako on mene laže,lažem i ja vas.Siniša na tvojoj slici točak traktora gazi ispred reda sijačice , a to je ... neznam da se izrazim katastrofa , odma gubitak 10-15% roda u startu.
jeste da deluje na tim fotografijama losije ali nije strasno uzivo....Topalovicu burt mi je objasnjavao pet puta da je ta sejalica nova samo joj malo spala farba
Jesam ali nisam je doterao jbg....sneg..... a ispala mi je u kompezaciji jos povoljnjije.....Jesi je uzeo?