Dragan18
Član
Nisu spominjali cenu jer još nije gotova mašina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije revolucija al su nagazni tockovi bolji od Majevice, majevica treba i ove (normalne) dati u ponudiNa ovoj bateriji nesto ne vidim neku novu revoluciju u odnosu na maju i majevicu?!
Druže prodaj to i kupi Laru bez uvrede.Pozdrav za sve forumase, ja sam novi na forumu pa me zanima mozel mi ko reci nesto vezano za beker sijacicu? dizne su na njoj dosle aluminiske i na jednoj se izbio onaj mali komadic, dali mi je zbog toga ta baterija slabije bacala sijeme? unaprijed hvala
Kupio sam je prosle zime, posijao sam sa njom oko 35h, i u zadnje dvije parcele mi nije bacala dobro iz jedne baterije, pa mi je kolega jedan rekao da moze biti do te dizne,inace do tad je dobro sijala,inace u mom kraju slabo ih ima,i neki dan sam na sajmu kupio nove dizne ali su plasticne pa ce mo da vidimo.Druže prodaj to i kupi Laru bez uvrede.
Poznata mi je ova masina, kako i vlasnik nje, majstor koji radi na njoj i tako par sitnijih detalja. desi se da bude vidjena i u ataru mog sela dva do tri dana godisnje.Koliko mi se čini ja nisam naveo mesto gde je ovo snimljeno. Vi koliko vidim poznajete sve u Sremu?