paorpaor
Član
Vratite se na secere i ne razmisljajte puno, osim o rukovaocima ili rukovaocu radnom masinom u zavisnosti da li je 2 ili 4 reda. Nece da seje dobro ako ga ne podmazete sa malo domace ljute, misli se na rukovaoca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali mora biti 19 mm, to je najbitnija stavka, nije bitno odakle i sa cega je. Moram jos duzinu izmeriti, oko 3 metra je, e sad +-10 cmZovi Djordja iz Divosa on mozda ima od Bekerice kod nje je isto 6ugaona osovina.
Zavisi koliko ti je razmak od točka do točka a evo ti formula da izračunaš x=međuredni razmak puta broj redova +1 - razmak od sredine do sredine prednjih točkova podali sve sa dva.Koliki treba da bude razmak od poslednje brazde do markira,bekerica je u pitanju?
Maja sa skupljajućim ramom ima osovine OK22 i OK16Da li bi neko od vlasnika maje i lare mogao da izmeri sestougaonu pogonsku osovinu,
još uvek prototip baterije koji me je prijatno iznenadio i oduševio.Dragane koja je ovo sejalica?
Kolko se ja secam mojih dana igranja sa strugom ta sipka ima da se kupi na metar.http://metalionline.com/aluminijumska_sipka_sestougaona___ok__.htmlAli mora biti 19 mm, to je najbitnija stavka, nije bitno odakle i sa cega je. Moram jos duzinu izmeriti, oko 3 metra je, e sad +-10 cm