Ranko Cuvrk
Član
24 rupe za kukuruz su u njoj za soju planiram kupiti kasnije , cuo sam da su jako skupeOdlicna masina,koje ste ploce kupili sa njom ili planirate ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
24 rupe za kukuruz su u njoj za soju planiram kupiti kasnije , cuo sam da su jako skupeOdlicna masina,koje ste ploce kupili sa njom ili planirate ?
Zato sto je placanje u zitu do kraja tekuce godine.Što baš Bekericu?
8900 eura, elektronika je 1300 e.Kolika joj je cena sa elektronikom ?
8900 eura, elektronika je 1300 e.
Ja imam 4,5 x 18 i 5,5 x22, mislim da bi neka sredina od 5mm bila idealna.Moje je misljenje da 5.5 je previse. Siguran sam da si naisao na jako sitno seme koje bi proslo kroz rupu od 5.5 a desava se i to da se koje zrno zaglavi u rupi. 5 mm je sasvim ok!
Mozes slobodno i klasicnom busilicom i burgijom busiti ali da ploca cela stoji na nekom ravnom panju. Cim prosiris sa peticom uzmi osmicu i sasvim malo samo napravi blagi konus i s jedne i s druge strane da bi skinuo nastale ivice koje su usledile od burgije.
A kakve sve funkcije ima ta elektronika? Lepa je sejalica
100% tacno50 000-60 000din skuplja nego prosle god. Taman da im ostane 20% subvencija ministarstva!
Prevarant do prevarananta.
Da jeste preko RapicaJel to preko Rapića možda ?