Pneumatske sejalice za kukuruz

Cime se buse rupe na setvenim plocama.Hocu da svoje od 4,5mm prosirim na 5-5,5 videcu jos koliko...Mislim da li moze klasicna busilica i burgija ili nesto posebno!Imam koga da pitam,ali ovde cu pre dobiti informaciju,posto su mnogi od vas to radili!

Klasicna burgija i stubna busilica........

Aaaa ne,ne,ne.... Znam ja da je tu neka provizija u pitanju,reklama advertajzing.... :osmeh:
Šalim se,naravno! Hvala i ovako javno g-dinu Matić na adresi!

Ako ste željni bušenja poslaću vam ja SLEPE ploče pa bušite do mile volje koje god rupe želite......
dscn0536.jpg
[/IMG]
6 komada i to za sitne pare....:haha:

Cime se buse rupe na setvenim plocama.Hocu da svoje od 4,5mm prosirim na 5-5,5 videcu jos koliko...Mislim da li moze klasicna busilica i burgija ili nesto posebno!Imam koga da pitam,ali ovde cu pre dobiti informaciju,posto su mnogi od vas to radili!

Moje je misljenje da 5.5 je previse. Siguran sam da si naisao na jako sitno seme koje bi proslo kroz rupu od 5.5 a desava se i to da se koje zrno zaglavi u rupi. 5 mm je sasvim ok!
Mozes slobodno i klasicnom busilicom i burgijom busiti ali da ploca cela stoji na nekom ravnom panju. Cim prosiris sa peticom uzmi osmicu i sasvim malo samo napravi blagi konus i s jedne i s druge strane da bi skinuo nastale ivice koje su usledile od burgije.

Ja sejem sa original Nodet plocama od 27x5,5mm i nema problema sa glavljenjem semena i leplenjem ploce za plastiku od vakuma,kvalitet je pravi,tih ploca ima da se nadje kod uvoznika masina...

Ako nekoga interesuje menjao bi četri nove ploče za soju sa dva reda rupa za ploče sa jednim redom rupa isto za soju, ostale mi od nodetke a za maju mi nepašu dvoredne

Nazad
Vrh