Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U februaru je bila 503000din,sa pdv-om, bez sirokih nagaznih tockova i kardana.Gledam sad majevicina lara 326.000 dinara kod corica .da li neko zna posto je agrijina klasicna cetvororedna?
Po cemu si siguran da je bolja od Lare?!Ima li nekoga da se zalio na Laru do sad,u radu i uopste?!Mislim da gresis,Majevica je dosta teza,moze extra precizno da seje i ima nagazne tockove i kardan koji se ne doplacuju,vec sve ide u cenu!Materijal od kojeg se pravi je dosta dobar a ima i dosta jednostavnih resenja,pocev od odredjivanja dubine sejanja na nagaznim tockovima do iskljucivanja baterije prebacivanjem osiguraca iz jedne u drugu rupu,itd...Sigurno je bolja,ali sad mislim da su im cene preduvane zbog pocetka sezone sejanja.
Plasticna...Po cemu si siguran da je bolja od Lare?!Ima li nekoga da se zalio na Laru do sad,u radu i uopste?!Mislim da gresis,Majevica je dosta teza,moze extra precizno da seje i ima nagazne tockove i kardan koji se ne doplacuju,vec sve ide u cenu!Materijal od kojeg se pravi je dosta dobar a ima i dosta jednostavnih resenja,pocev od odredjivanja dubine sejanja na nagaznim tockovima do iskljucivanja baterije prebacivanjem osiguraca iz jedne u drugu rupu,itd...
sta ce biti sa plasticnom ka poseje 500-600 hektara
Kad se raspadne posle 500 hektara za jedno 30 godina,kupicu novu,do tada ce mi se ova isplatiti visestruko!Raspasce se.
Gledao sam je kod Corica,pa to je bogu plakati,ali dobro,necu nekom da kvarim ugodjaj.
Jel bi mogao da uslikaš te svoje pa da uporedim.Meni danas stigle ploče iz majevice i mogu ti reći da mi se uopšte nesviđaju,kao da su već bile na sejačici.Onda cu i ja morati proveriti one moje...