paorpaor
Član
Ma jok, to su ganc nove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne pravi ih privatnik iz Subotice nego de sklapaju od novih i remontovanih delova na jednom salašu kod ČantaviraOve pravi neki privatnik iz subotice zato i pitam kakve su.
Ma daaaj jel je moguće da su mi poslali neke stare izglačane ploče!? Celi dan gledam u njih i ne mogu da verujemMa jok, to su ganc nove
Ova desno je nova a levo je isto nova ali moguce da je promer bio manji pa je izbusena veca rupa i posle toga malo doradjendakle njima ploce koje su radile,da ne kupuju polovne,ma dajte ljudi...Ova levo ko da je razbušivana na veće rupe a vidi se da su radile ali ne mnogo, bez obzira sramota za fabriku i jedan veliki minus, na sitnicama ruše ugled firme.
Ma sve četri su potpuno iste,i ova desna je sa kontra strane ovako izbrušena a i ova leva ima ovaj "prsten" sa druge strane.Ja sam ovako slikao da bih se videle obe strane.Evo i dva člana su mi na PP potvrdila da su i njihove nove ploče ovakve.Meni baš gadno izledaju,lepše mi one sa pijace al ajd mooožda su ove nešto kvalitetnije.Hvala vam svima sad mi je malo lakšeOva desno je nova a levo je isto nova ali moguce da je promer bio manji pa je izbusena veca rupa i posle toga malo doradjendakle njima ploce koje su radile,da ne kupuju polovne,ma dajte ljudi...