E Nody Nody,ništa te nisu na fakultetu poljoprivrede naučili-pa gde su ti silni majstori svemirskih tehnologija za čistu mehaniku jedne olt sejalice
Miško,pogledaj mešače malko
Miško,pogledaj mešače malko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au al sam zaostao,nisam znao za to-a verovatno ima i otvoren plamen da sprži odma i korovsku zajednicu na njiviNova masina je izmisljena,moras doci na pravi fax da vidis inteligentnu sejacicu i inteligentan medjuredni kultivator. Ne treba prskanje, k'o stvoreno za tebe.
Ajd da si rekao da oslabi vakum i padne zrno,ali da ojaca vakum...
Ja bih voleo videti tu njivu na kojoj nema 2 zrna spojena.
Neću da se samoreklamiram nisam ja "majstor"-tako da.................puštam majstore i školovane ljude od zanataImenjace jos da mi je videti tvoju njivu tako lepo posejanu i cistu...
Šalu na stranu , ali brzina sijanja , odnosno što sporije je jaaaako bitno za preciznost , pogotovo kod malo lošije pripreme , npr u teškoj zemlji.[/ lako je za brzinu al je problem takvo sijeme pa da svako nikne
nagovorio me prje dvije godine al nece vise a ne samo on vec ni drugi,ove godine sve domace@Slavisa , eto tvoj komšija Lakić je promoter sjemena koje u velikom procentu jako dobro niče , sad dal si mu ukazao povjerenje il se držih Srpskih brendova?