Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj doktor za mehanizaciju sto cuci kaze da su zreli za menjanje i da su "celavi" ali izgleda se cika doktor malo zaje***.
@Peet za menjac si stvarno bio u pravu,to je pic*** dim samo gledam onu semu i nista jednostavnije.
@Grunt jedini je odgovor soja sto moram 3 sporohodnom,sto se mene tice licno stoji opcija da se Bekerica vrati u njive ako vidim kod nekog uzivo kako radi sa onim dvorednim plocama za soju sa 100 rupa,tad verujem da bi bila puno bolja od Olta.
I dalje obe imaju svoje prednosti i mane,obe su i dobre i lose na zalost sve prednosti Bekerice padaju u vodu kad dodje do setve soje....
- - - - - - - - - -
Inace ajd sad neko ljudski da mi kaze za te skidace ja sam probavao u dvoristu sa semenskim kukuruzom i jednostavno se desi da na nekih 15-20 zrna bude 2 zalepljena,ako podesim izbijac da ne bude ni jedno duplo zna da se desi prazna rupa,tj skine neko zrno skroz sa ploce. Kao sto se vidi po piramidi da je budzevina tj masina je bila 8 redna,tako da na leru od 700 obrtaja ona lepi seme i kad udarim onako normalno po bateriji ne spada,kad dam gas na 1300-1500 obrtaja komotno sutam i silujem bateriju(simulacija okretanja na gadnoj leniji) pa ne odlepi ni jedno seme. Sad mozda je do ploca,drugi put kad odem probacu sa drugim plocama od 18 rupa,tu mi se cini da je manji precnik rupe...
Ili je to ipak samo teorija da ne sme ni jednom da zalepi po 2 semena ?
Pase,isti su,i ja treba negde da imam sest komada,odkad se ne seje repa,stoje.jel paše na olta ?
Nody,mogu zamisliti to silovanje na plejbek u kućnoj radinosti-šta li ćeš joj tek u njivi raditi,oće jadna izdržati?Nemoj da zatrudniZnam da nema veze sa skidacima silovanje masine.
Vakum mora biti odlican jer je turbina sa pravih 8 izvoda,jer je i bila 8 redna,vidi se i po piramidi da je prepravljana i budzena da se moze kaciti za ove male traktore,a i greda je malo sira pa cu i nju morati seci.