Jesi siguran ?KishRobert ja pricam ono usta sam siguran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi siguran ?KishRobert ja pricam ono usta sam siguran
Moraš pisati da te svi razume, opravdanje da se nisi dobro izrazio nepije vodu samim tim nisi razmišljao ili čitao šta se traži - pa hajde da pišemo nema veze šta samo da se piše, još nešto dali imaš sejalicu sa V točkovima, nemaš a znaš da su skupi, dali imaš opravdanost da gume što se ovde liju nemaju kvaliteta opet se varaš ima izvoznika i za švajcarsku odavde a da ne pominjem gumene gusenice iz Zrenjanina za ceo svet, dakle postavi takvu gumu pocepaj je od rada i tada kaži koji je kvalitet. Nemoj zameriti na opaskama možeš mi sin biti i zato smo tu da vas podučavamo nekim stvarima u životu, a da i onaj koš za sejalicu što si prikazao ja garantujem da JEEPKOMERC iz BG će napraviti još bolji. PozdravOk hvala na sevetu GANGA . Mozda se nisam dobro izrazio , pa me niste dobro razumeli. Evo sve cu objasniti ispocetka: Ove uske gume sto idu na tockovima koje gaze u V mnogo su skupe i nema ih da se nadju u prodaji. Cena jedne takve gume prelazi 100e. Jeftinija varijanta je da se ubace gusani tockovi , a malo skuplja varijanta je ovaj veliki gumeni tocak. I gusane tockove i siroki gumeni tocak imaju u Majevici , dok ove uske gume nemaju. Te gume moze neko da lije sam kao sto ste napomenuli , ali posle to nije to.
Znaci semu gde su ti naslikani lancanici i lanac pogledaj i namoze da ti bude nejasno.Ali kako da dobijem npr 6A ili 1D ?