Pneumatske sejalice za kukuruz

Kupio sam Nodetku koja ima ovakve nagazne tockove sa gumom.POMOZITE MI da nađem nove ili da mi neko napravi-izlije , nove.HVALA.
Obrati se članu VASKE TD ako se dobro sećam on ili ima kalup za pravljenje tih guma ili ima nekog ko mu to pravi..... Mislim da je cena bila 100e za 6 kom. Ako ne rešiš preko njega, javi se opet ovde u temi gde si i dal si nabavio gume.

6 komada za 100e to nema ni kod kineza . A iako bi se nasle za tu cenu , bas me zanima nasta lice. Gusani tockovi su oko 20e komad , na njima treba da se nabace i cistaci pozadi , jer se zemlja lepi na njima , dok na ovim gumama zemlja ispada jer guma stalno radi.

Pa jeftinije je da kupite tockove od 20 e,a cistaci se lako dograde,to je zanemarljiva stavka!

Ima kod ljudi gde sam ja kupio sejalicu verovatno polovnih.
Ako si zainteresovan mogu ti poslat broj pa ih kontaktiraj.
Oni dolaze u Rumu svakog receg u mesecu.

6 komada za 100e to nema ni kod kineza . A iako bi se nasle za tu cenu , bas me zanima nasta lice. Gusani tockovi su oko 20e komad , na njima treba da se nabace i cistaci pozadi , jer se zemlja lepi na njima , dok na ovim gumama zemlja ispada jer guma stalno radi.
U pravu si. Kod kineza bi našao za maksimum 50e. Lepo sam napisao kalup za gumu što znači da je cena za gumu a ne kpl točak. A i napisao sam da tako mislim što znači da nisam 100 % siguran u cenu (mada ipak mislim da sam dobro zapamtio). Uostalom VASKE je već pisao o tome u ovoj temi i ako se ne javi sam,potražiću post.

Bas me zanima kako moze pun tocak da zameni onaj sto je prazan. Nismo mi sad pametniji od francuza. U slucaju da se postave pune gume onda je koreknije da se kupe gusani tockovi.

RatkoPa Ti ako mislis da si otkrio nesto novo , ja bi mogo da te preporucim kod Kuna ka bisera iz Srbiju.

Dragane ne trazi covek siroke nagazne tockove,nego uzane koji idu odma iza setvenog aparata.Konkretno treba mu to sto je Ratko postavio,da zameni gume na uskim nagaznim tockovima.

Ma siroke tockove imas u Majevici , ja sam pozvao prosle godine , i to nisu skupi. Ovi mali uzani nema ih nigde i bas su preterano skupi. Ja imam 2-3 komada za mene ali prosle godine zvao sam za jednu moju musteriju i zato sam upoznat sa cenama. A mali uzani tockici nemaju isti ucinak ako su puni.

Ma siroke tockove imas u Majevici , ja sam pozvao prosle godine , i to nisu skupi. Ovi mali uzani nema ih nigde i bas su preterano skupi. Ja imam 2-3 komada za mene ali prosle godine zvao sam za jednu moju musteriju i zato sam upoznat sa cenama. A mali uzani tockici nemaju isti ucinak ako su puni.
Daj nemoj lupati kao seoski dobosar.
Ili si lud ili se pravis lud!

GUME MU SAMO TREBAJU,ne kompletan tocak,tockove ima.I ne tockici nego se radi o ona 2 tocka koja stoje u konus,tockovi na kojima se steluje dubina setve....

Ili si lud ili se pravis lud!
Nit' je lud, niti se pravi lud! Ima covek pristup auditorijumu od bar 30000 ljudi. Bas njega briga sto ga polovina clanova zeza, a druga polovina sikanira. On covek radi svoj posao, i mislim da je unovcio Poljoinfo forum bolje nego svi mi ostali zajedno... Prodao je sve sto je ponudio, sa terena u Svajcarsku!

Sta mislite koliko vredi sejalica Agria 6 redi gumeni nagazni tockovi, hidro markeri, elektronska kontrola setve, 5 kompleta ploca kupljena je 2007 god na sajmu ocuvana maximalno...

KishRobert ja pricam ono usta sam siguran . A zalosno je da ti neznas nista o tome , kao ni svi ovi sto ti lajkuju tvoj post. Meni je zadovoljstvo da vam kaze i to iz Svajcarsku. Ako mi ne verujes imam i fotografije tih guma .

Nazad
Vrh