Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je jos prostije videces.Sve je nacrtano i obelezeno extra.Na Bekerici je bar prosto imam 4 zupcanika i 6 stepeni menjac.Prosto k'o pasulj.
To sam malo cackao menjac raspustim onaj saraf i pomeram levo desno menjac i spaner u kompletu. Nadam se da ce mi sutra biti jasnije kad nabavim knjigu procitam.
Kod mene na menjacu gore ima 4 a dole 5 lancanika tako da ako ti slikam to tek onda neces da se snadjes.Nemam sad nikakvih slika,ali cu pokusati da pronadjem na netu ili ako neko ima volje da uslika menjac i okaci sliku bio bih jako zahvalan.
Pa to mi kazi,znaci moje je samo da one zareze poguram u rupice a sta ce dalje biti nije moja briga i kako ce stojati jedan naspram drugog.Nody sa tim brojevima i slovima nisu obeleženi lančanici nego položaj prenosnika.Jel malo jasnije?
Ja sam ovu morao jer nisam znao u kakvom je stanju posto sam u decembru dao moju 4 rednu i uzeo ovu 6-o rednu a stajala je par godina.Zamena delova ide brzo,otprilike za 3 dana bi mogla komplet da se izremontuje ali smirglanje i priprema za ferbanje oduzimaju vremena jako puno,sitni delovi,pipavo,ne daj boze nikom.Ja moju necu bas u sitne delice jer sam vremenski dosta ogranicen,za sad sam na 3 baterije proverio zvona i supcanike u kucistima,sad treba da pokupujem puskice,caure i ostalo za nagazne tockove i caure sto idu na onu glavnu cetvrtastu cev jer ne verujem da cu imati vremena da jos 2 baterije skidam i rasturam,a nemaju ni nekog lufta ona je pre par godina generalisana.
Za to ti je dovoljno i 3 metra lenije, nema potrebe da ides na livadu.Znaci kad je skroz sastavim i osposobim onda odem na neku livadu i pustim baterije cisto da pre setve iskontrolisem da li mi se poklapa tabela sa stvarim razmakom.