Pneumatske sejalice za kukuruz

Matic druze msm da misli na nase marke,tj 2500 eura...a sova gde se nalazi sejacica...kad prodam ovo ipak bi gledao novu da kupim,novo je novo.a pogledao bi i nodet..gledao sam u rumi jednu za 2300 eura komplet sredjenu

nedjooo bolje je novo ako mozes ja sam uzeo novu pre 5.g olt nisam imo problema sad vec moram je remontovat ili prodat tesko je naci polovno a dobro barem kod nas

Tako je Raco, 5ooo maraka, tacnije 5200 je cijeni, nema uredjaj za vjestak, ali je dobra.I covjek je baaaaas tezak za pregovore, kad zacrta cijenu veoma tesko odstupa. Nedjo ako te zanima reci pa cu ti dati broj na pp, pa se kolji sa njim, inace je jedno 25 km od tebe, kad ides preko Bijeljine.

zico78 da,novo je ipak novo,gledao ovu majevicinu Laru,msm da bi za moje potrebae bila sasvim ok,posto se malo usluga radi,ima dosta sejacica u selu..u mom zaseku na nas 5 koji radimo relativno vise zemlje ima 3 sejacice...Sova druze hvala na trudu,posalji br,pa ne kosta nista otici pogledati,pa ko zna...mozda kupim pre nego sto udam ovu moju,ko zna..a nije preko sveta,tu je to..:DDD

nedjooo bolje je novo ako mozes ja sam uzeo novu pre 5.g olt nisam imo problema sad vec moram je remontovat ili prodat tesko je naci polovno a dobro barem kod nas
Pa koliko vi ljudi sijete sa tim masinama, kad im treba remont poslije 5 god. Moja olt je 1988 g.u ortakluku je sa komsijom, istina ne sije puno, mozda u prosjeku da je sijala 25 ha godisnje, ali kvarovi i uopste odrzavanje je bas sitnica.

sova moja imt je prosle god sejala oko 80 hektara u 2 sela,sa uslugama,a sa becker ovo god msm negde oko 40h...imt je toliko sejala 20 i kusur god,nekad vise,nekad manje..

mnogo dosta se radi usluzno oko 1400 1600.dul a imam i dosta svoga oko 450 do 500 pa se radi i danju i nocu
dobili mi luft nagazni tockovi ploce nove piksne na kardanima zubcanici u sustini svasta po malo nebi ulazijo u serzonu ovako

zico78 tako je i kod mene bilo pre,ja sam bio manji tata je sejao sa imt,kad pocne sezona ja zaboravim kako mi otac izgleda,ne dolazi kuci gotovo nikako dok traje setva...a cica je imao OLT isto kupio 2006 novu,sve bilo dobro samo kosevi za djubre istrulili...ja mu zagitujem to i proda je tako i kupi gaspardo novu ove god.

Raca , Monosem je vjerovatno vrhunska , ali kod nas ih skoro nema pa nisam pominjao . Ima li zastupnik u Srbiji za Monosem ,koliko se kreću ? (sa djubrivom )

Agrimatko je uvoznik za Sriju, 6 redi sa kutijama za djubrivo i diskosnim ulagacima i jedno i drugo mislim da je preko 20000 (neznam tacno pre dve godine je zadnja stigla u selo), pozz.

Nazad
Vrh