Koji model sejalice, za koje kulture ili sa koliko rupa ploče?
Model je ovaj sa slika gore, sto sam postavio... Ploce za kukuruz i suncokret... Saa koliko rupa ne znam, posto nikada nisam radio sa pneumatskom sejalicom....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji model sejalice, za koje kulture ili sa koliko rupa ploče?
Da li sa ovom sejalicom moze da radi 539? Mislim na ovu Gaspardo sejalicu sto sam okacio slike...
Ako staviš tegove u prednje točkove može sigurno,a nemoraš nositi na njivu punu sejalicu semena i đubriva,tehnička podrška sa semenom i veštakom,a na uvratinama će ići sigurno,ako sam ja mogao sa 539 nositi šestorednu nodetku sa punom borbenom opremom za repu,al sa tegovima u prednjim točkovima (100kg)Da li ih 539 moze nositi i sa kutijama za djubrivo ili samo bez...
Jel to pricas o IMT sejalici ili?Ima ona svojih nedostataka.Teško se rastati od nje .Neće je niko. Teška pa pucaju šarafi uzengije .Markiri loši, stalno vise i često se kidaju ako su loši uslovi,ali ne seje loše.Večita priča i dilema .Zašto kupiti nešto za 10000 kad možeš za 1000 a i ono vršisvoju funkciju.Svaka roba ima svoju mušteriju .I Zaporožec je auto a i Audi je auto i jedan i drugi vrše svoju funkciju....