mindjušar
Član
Tako je,i ja sam tako proširivao moju staru četvororednumislim da cev 80x80mm knap ulazi u gredu od nodet/olt-a!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je,i ja sam tako proširivao moju staru četvororednumislim da cev 80x80mm knap ulazi u gredu od nodet/olt-a!
Možda ulazi, ali je ovaj sistem sa flahovima najprecizniji, i ima najmanje lufta, jer nesme baterija da se klima prilikom rada. I sama greda nije baš najpreciznija, ima odstupanja i preko milimetar.mislim da cev 80x80mm knap ulazi u gredu od nodet/olt-a!
samo na prvoj lijevo spada sjeme i samo od zp 560 i 640 ova krupnija sjemena a ostale pionire ili sitnija sjemena ide bez greškena mojoj je remen od 82god. nikad ispod 100kj godisnje nije posejala...
ako sa svih baterija spada seme, treba traziti kvar kod turbine.
ako si sejao jos neki hibrid, dali je isto spadalo semenje?
Prvo si rekao da padaju zrna sa ploce. Kolko vidim napisao si da vuce plocu ko luda sto znaci da je sve ok i da nema falsh vazduha, to znaci da skoro i ne moras stezati vratanca gde su ploce.skidao sam crijeva dole na baterijama vuče ko luda pa sam otvarao poklopce i upalim je da radi kad nanesem ploču na dihtung zalijepi je i to dobro uz dihtung.<ja sumljam na skidače zrna metnuo sam nove ali na nagovor bisera ja luda zbrusio one zube i od novih napravio stare
štelovo sam skidače tako da ostave po jedno zrno i ide dobro pa spadne jedno ili dva zaredom pa sve tako ponavlja
Ima ovde slika http://poljoinfo.com/showthread.php?145-Pneumatske-sejalice-za-kukuruz/page149 , nemam bolju sliku, ali se vidi dovoljno, a isto je i kod Zrenjaninca.@tesla
mozes li postaviti slike tvoje sejalice, ako je moguce u rasklopljenom polozaju, jer nisam shvatio, kako si to resio sa flahovima?
izvini, a gde stoje ti izbijaci?Izbijaci ili šobe(duvaljke).