mirmag
Član
Takodje u tom periodu ocekujem isporuku iste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako iskrsne negde neka sto usisava zrno javite slobodno.
Ako iskrsne negde neka sto usisava zrno javite slobodno.
Sto ne kupis Majevicinu Laru,novu...?!Imaju ljudi vec 2-3 godine i seju sa njom po 30-ak hektara bez problema i kvaroma a i dosta je teska i ide u dubinu!Isao da gledam neko groblje marke OLT 'bem ti masinu svaka joj se caura klima,nema gde nije bila varena,ojacavana...
Idemo dalje mozda se i vratim na onu sto puse pa joj kupim one 2redne ploce za 100e po komadu.
Pa za 3-4 godine s obzirom da je subvencionisana cena do skoro bila 274.000 dinara pa kad pretvoris u euro,bolje ona nego polovna Nodetka...Kad ce se ona meni otplatiti na 15ha ...
Dobro 6-7 godina,a ako povecas posed u medjuvremenu...A novo je novo...A za neku matorku dok das 1500-1600 u losem stanju,pa jos 200 da je sredis,zamenis sta treba,ofarbas,utegnes...Ne znam ali ja uvek gledam dugorocno i za 6-7 godina ce biti nova a te Node su sve uglavnom 80-ih,90-ih godina...Ima i ovih novijih ali su daleko skuplje,tek se to ne isplati!Ja radim 12-ak hektara pa sam se odlucio za novu bez razmisljanja!15ha*30e=450e bruto - gorivo,mazivo...300e ostaje njoj,znaci skoro 10g mi treba da se otplati.