A zato ona brzo napreduje.Sejana brzo pa brzo i raste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to,seme je išlo direktno iz džaka.Upravo tako. Ja sam jednom mesao furadan i nisam dobro osusio seme. Raspored je bio gori nego kod najgore mehaničke sejalice.
Momci imam jedno pitanje.
Na jednoj parceli od 1,5 kj mi je jeko loš raspored zrna kukuruza na ostalim parcelama je ok.Šta bi mogao biti razlog?
Sejano rajkom u 1 brzohodna na 1800 obrtaja.Skinuti usmerivači(nije ih nikad ni bilo) stavljeni senzori za el.kon.setve.sejalica agria su.
Kakve veze ima dubina sa nepreciznoscuGume su 14.9 a njiva je spramana jedno 5 puta tu smo pro(je)bavali spremač kad smo postavljali rotore
moguće je da bude u pitanju neplanski "dublja" setva.
Lepi zemlju za nagazne tockove i sa zemljom dize i seme i izbacuje ga na povrsinu,imao sam i ja bas ove god takav slucaj,ali to se desava kod plice setve.Ako je mekano,pa vlazno zna da lepi i je** preciznost.
Imao sam taj slucaj proletos kad sam ja sejao,a isto mi cale pricao pre nekoliko godina krenuli na njivu i uz put malo padne kisa pa mu je covek koji je sejao rekao da prodje spremacem da izmesa zemlju jer ne valja kad je previse vlazna hoce da lepi zrno(nem pojma za sta) i onda bude los raspored.