I ja bih se odlucio da mi fax ne pojede svake godine jednu dooobru maju.
Ovako kupim,sredim pa kako mi bude.
Ma sto bi ju kupovo, dodjemo slavko91 i ja i posejemo ti to do podne, i popijemo gajbu pive pod drvetom, i reseno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja bih se odlucio da mi fax ne pojede svake godine jednu dooobru maju.
Ovako kupim,sredim pa kako mi bude.
Zvali oni mene u prosli ponedeljak,ja im uplatio u sredu i danas mi stigao kovertiran racun da je sve placeno,ostaje samo da je isporuce,kazu ovaj mesec! Nije mi jasno na racunu pise da se za masine koje se ne registruju overava u sudu da 3 godine ne sme da se prodaje!Da li to oni zavrsavaju ili moramo ponaosob da jurimo u Sudu to da overimo,taksa ako ima itd...Meni su rekli samo original iz Trezora o Aktivnom statusu i to je to..Ploce za kukuruz se dobijaju u cenu a za suncokret se kupuju,da li su i vama to isto rekli!?Zvao sam ih ja pre neki dan. Još uvek rade berače i malo još žitne sejačice pa će onda da počnu kukuruzne. Možda neka izađe krajem septembra ali u oktobru bi trebale da budu. Samo ih nazovi pa se dogovorite ako si uplatio akontativnno da ostatak platiš pre oktobra da te ne bi zakačilo povećanje pdv-a. Oko 20-tog nazovi i traži Draganu (do tog datuma je na putu) i dogovori za plaćanje, ako si akontativno uplatio.
Ja jesam pa zato moram do kraja meseca i ostatak po svemu sudeći.
Zvali oni mene u prosli ponedeljak,ja im uplatio u sredu i danas mi stigao kovertiran racun da je sve placeno,ostaje samo da je isporuce,kazu ovaj mesec! Nije mi jasno na racunu pise da se za masine koje se ne registruju overava u sudu da 3 godine ne sme da se prodaje!Da li to oni zavrsavaju ili moramo ponaosob da jurimo u Sudu to da overimo,taksa ako ima itd...Meni su rekli samo original iz Trezora o Aktivnom statusu i to je to..Ploce za kukuruz se dobijaju u cenu a za suncokret se kupuju,da li su i vama to isto rekli!?
Pa da,nisam se dobro izrazio!Da je odrade a ja da je dovezem...Da je isporuce?
Meni je receno da je moram preuzeti u fabrici.