mindjušar
Član
Mi uglavnom rasadu i sadnice sadimo,jel to u Kruševac neka nova tehnologija,a da mi nismo upućeni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
radi i sada odlično nemam problema ali sam mislio da bi bila sigurnija i radila na manjem gasuBio bi jači vakum.Ali rešavaš problem na pogrešan način.Jednostavnije ti je servisirati setvene aparate ,Možda su sitnice u pitanju .Zašto ne drži dobro???Vakum nebi bio jači za duplo
Majevica Maja 6 redi ili original Kuhn. Monosem, matermacc nisam imao prilike da vidim u radu. Kuhn (2011 godiste) 12 redi iz sela napravi raspored IDEALAN.Pitanje za članove foruma : koja sejalica je više isplativa za setvu kukuruza i suncokreta za nešto više od 170 kj (preciznost jedne šestoredne na to mislim naravno i izdržljivost ne čist plastikosan kao lara)
Ne bi trebalo da su toliko.proveri ovde http://www.kupujemprodajem.com/sejal...7966-oglas.htmKad bih mogao da pljunem 400e za dvoredne ploce za soju bila bi idealna.
Lazic,mada se sa silosima zaglibio (3 mil.e) a repa mu je losa ovamo u okolini Indjije.Takvu masinu hoce da kupi jedan gazda iz Vojke,cena zavrce usi.
Ocigledno da nismo.Ja sejao za silazu na 15cm i to NEPRECIZNOMi uglavnom rasadu i sadnice sadimo,jel to u Kruševac neka nova tehnologija,a da mi nismo upućeni?
Otkud znas da se zaglibio?Uglavnom zavrsio ih je,a i repa mu nije losa kako cujem od njega i radnika njegovihLazic,mada se sa silosima zaglibio (3 mil.e) a repa mu je losa ovamo u okolini Indjije.