kockasalascenej
Član
[video]http://www.majevica.co.rs/index_files/Page5292.htm[/video]Ja imam ovakvu kupljenu pre par godina i radi kao sat
serija 1 br 1..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i proveri gornje i dolnje lancanike(broj zuba,na pogonskim tockovima i na racnama)Evo jedno stručno pitanje:
Na Agriji recimo naštelujem na zupčanicima razmak na 21,5cm.Setva ide mnogo gušća od zadatog.Recimo 19-20cm sa vrlo lepim rasporedom.Proveravao sam sto puta i lanac ne spada niti slično.Sve četiri baterije isto rade.
Morao sam da škljocnem danas kad sam išao u Sloveniju , Agrija sijačice vjerovatno odoše u Sloveniju.
Ja svo seme uredim na selektoru,ne verujem da ijedna druga moze da seje prljavo seme,ili seje ali to neje bas oo sto treba da bude.ima manje odstupanje samo u soji pošto na nodetkama mahom koriste ploče sa 100-120 rupa ako bi stavili ploču sa 48 onda bi i ona sejala jako lepo
pored toga što je beker spor u soji najviše me nerviralo kad donesu prljavo seme tj gde ima sitnih slamčica od trave i stabljike,pa te slamčice zapadnu u rupu i onda ta rupa ne prima seme...za uslužno sejanje ubistvo...