Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idem slikati,strpljenja malo molim vas....
---------- Poruka napisana u 23:52 ---------- Prethodna poruka je at 23:27 ----------
---------- Poruka napisana u 23:54 ---------- Prethodna poruka je at 23:52 ----------
Ovaj ulaz u ventil je malo uži ali kad skinem crevo na ulazu u klip duva baš jako.E sad pošto sam samo probao nisam baš zategao dobro pa je pušta malo vazduh na ventilima(čulo se) jel može to biti uzrok što nije radio?
Ja sejem suncokret sa kukuruznim plocama.Problem pri setvi suncokreta je u velicini i tezini zrna pa treba dobro namestiti vazduh jer se desava da da izduva sva zrna sa ploce ili seje po dva ili tri odjednom...pozdrav svima, imam jedno pitane za one koji imaju Bekerice, sa kojim pločama seju suncokret i dali ga mogu te sejačice uopšte sejati, nevidim da se neko susretao sa tim na forumu,čovek od koga bih kupio sejačicu sejao samo kukuruz
Kod nas zadnjih 25-26 godina sejemo sa oba spustena markera i ne vidim razlog zasto bih na svakim uvratinama prtebacivao markere.
Mislim da sam našao problem.Skini creva i stavi samo na jednu stranu klipa crevo,klip mora da izleti jako brzo a ako ne izleti onda su gumice u klipu
Pogledaj da na razvodniku(rucici)kojim slucajem nemas stelovanje protoka
Kod mene ide klip oko 3 sekunde i tada jako cimne markere
Ima odusak,kad prebacim marker cuje se ono kssss,ispusti pritisk iz jedne komore a da ga u druguMislim da sam našao problem.
Izgleda je u razvodniku.
Da li vaši razvodnici(ventil) imaju i odušak kod mene ako gura vazduh u jedan otvor podigne klip a kad duva u drugi otvor spušta se klip ovako radi samo kad je jedna strana otvorena.Kad je sve spojeno ko na slici onda vazduh kad podiže klip ostaje u cilindru i ne dozvoljava kad prebacim da se spusti sve dok se vazduh ne ispusti iz tog drugog otvora.
Eto ga problem.To je onda to, e celo jutro sam se mlatio dok nisam počeo da duvam u creva .Ima odusak,kad prebacim marker cuje se ono kssss,ispusti pritisk iz jedne komore a da ga u drugu
Menjaj razvodnik
e hvala a posto je ona domaci proizvod dal ide neki povracaj ili subvencije ?@Dolovac
Imas na sajtu koliko kosta... http://www.majevica.co.rs/index_files/Page4688.htm