Pneumatske sejalice za kukuruz

To samo potvrđuje moj predhodni komentar o sejalicama :haha:, najbitniji je majstor-traktorista koji seje sa sejalicom, mnogo više nego sama sejalica.

Pustite coveka nova sejelica ko bog ima kade da je steluje,mlad je:osmeh: to je ko kad je komsija kupio nov kombajn za zito lep velik zut:haha: kazu pici kroz njivu a posle samonika moze jos jedna vrsidba da bude,rastura sacuvaj boze samo im je u glavi toliko ha puta cena.

Poslednja izmena:
Momci jel ima neko slike kako da povežem pneumatski klip za prebacivanje markera sa vazduhom na rakovici 65 .
Jel može na spojku ili kako me neki u selu ubeđuju da napravim razvodnik kod boce kompresora?
Ja se u to ništa ne razumem zato bi bio zahvalan i za neku sliku.

Pa možeš da vučeš vazduh i sa kačenja za prikolicu, s tim da kad prebacuješ markire nesmeš držati kočnicu :osmeh:. A za regulisanje prebacivanja ti je najbolje da uzmeš ventil od BUS-a, za otvaranje i zatvaranje vrata.

Ja sam odvrnuo neko crevo pancir ispod kocnice i tu ti original pase onaj prikljucak sa creva za duvanje guma

---------- Poruka napisana u 23:28 ---------- Prethodna poruka je at 23:24 ----------

sejalica-005.jpg
[/IMG]
sejalica-006.jpg
[/IMG]
Vec sam stavljao ove slike radi za nepoverovati dobro

Ma nema potrebe da komplikuješ, prikačiš crevo na izvod za prikolicu, tu imaš pritisak sve dok nestisneš kočnicu, ili ako već hoćeš da komplikuješ, napravi izvod sa rezervoara za vazduh direkno, i na kraju stavi brzu spojnicu za vazdu, i imaš profi izvod, na koji možeš da kačiš sav pneumatski alat, od pištolja za duvanje guma pa pneumatskog pištolja :osmeh:.

---------- Poruka napisana u 14:24 ---------- Prethodna poruka je at 14:24 ----------

Nemoj nikako direktno da vežeš na kompresor !!!

---------- Poruka napisana u 14:24 ---------- Prethodna poruka je at 14:24 ----------

Nemoj nikako direktno da vežeš na kompresor !!!

A zasto da neveze direktno na bocu?
Kod mene radi odlicno i nemoras da razmisljas dal si stisnuo kocnicu ili nisi

---------- Poruka napisana u 16:41 ---------- Prethodna poruka je at 16:40 ----------

Jel to direktan izlaz iz kompresora?
Ne iz kompresora nego iz boce

zasto se lose seje?Lg 5665 i Lg 5635, sj od 150000, tezine oko 14.5 kg, poredjenja radi kod singente samo neoma preko 10 kg, kondi i dolbi ispod 10 kg

Primetio sam da je loše dorađem (LG 56.65) a kako se sejao videćemo kad nikne.

33nuqza.jpg

moj lg 5665 je imo 14,37 kg, sad sam sliko deklaraciju, u zivotu nismo imali bolje sortirano seme

Nazad
Vrh