Imam i metalne deflektore za IMT, mala privreda. Dok sam ih ustimao kako treba na 756.2 s vogel glavama, trebalo je proci malo vise vremena, ista je prica bila kao i kod Marka, zemlja se nakuplja na njih, ne bi se usjajili da im radis ne znam sta. Sto se tice kverneland deflektora ja sam pre pre pre zadovoljan kako rade i kako se ponasaju u mojoj zemlji na 754 plugu. Marko nisu s dvobraznog okretaca, bila bi dva lijeva i dva desna, sva 4 su desna tako da ili cetverobrazni ravnjak s dva crtala ili dva dvobrazna ravnjaka i s njih deflektori zato su nejednako potroseni.
Svi moji plugovi koji se redovno koriste imaju deflektore i od kako sam ih namontirao oranje ne moze lijepse izgledati.
Ima na mom youtube kanalu dosta snimaka oranja i tamo se fino vidi kako deflektori rade. Da mi ne stimaju, davnih dana bi ja njih pobacao a pogotovo ne bih kupovao original kverneland deflektore jer zelim biti pomodan...
Po pitanju nozastog crtala, to je tek izum stoljeca. Mirko je staromodan i ne vjeruje u napredak i njemu sve smeta i stopa... Ja sam iz zajebancije bio navario komad flaha na prednji raonik i sasvim malo naostrio i radilo je perfektno. Sad imam spiceve na raonicima pa nema mjesta da se to nozasto crtalo zavari a da bude cvrsto pa ga nazalost nemam.