Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ne trujem temu "IMT i Leopard plugovi" u kojoj se povela rasprava o deflektorima...
Sprednje strane. Posto ovo nisu deflektori original za ovaj tip daske, malo ce se morati prekrojiti samo spic deflektora (na deflektoru sa slike dolje-desno) cosak deflektora sto dodiruje dasku je dosta po visini "stariji" od ostatka deflektora a ovo pluzno tjelo zahtjeva "ravni" deflektor po cjeloj duljini. Sad je ovaj deflektor dosta oboren jer ga nisam nista podesavao, nije bilo vremena. Nista posebno, rez brusilicom 2-3cm duljine i onda ce fino stajati po PS-u.
Pa gde sad ove deflektore nadje? Opet negde na otpadu, stajale pored nekih crtala?
Ajd obavezno kada budes kratio spiceve, prvo ocrtaj liniju i uslikaj, da bih video tacno gde i koliko skidas sa njih da bi lepo nalegli na dasku. Znam momka koji ima identicne takve i ima isti problem. Vidim da srafovi lezu kao na originalu
Da, tako treba.Kolege,kada se Imt 757 montiraju predpluznjaci,nosaci na njima moraju biti drugaciji,tj. na zadnju glavu ide malo krivlji nosac?
Koje deflektore predlazete za plug 757.20,procitah mnoge postove ali ne nadjoh odgovor pa ako neko ima iskustva neka kaze
Nebih se slozio sa tobom kolega,iz iskustva ne vrede ni za bzabe da ti neko da.sto sam ja upravo uradio kupio pune originalne u svilajincu i pevam.materijal i kvalitet pun pogodak kao i cena.Ja bih ti predlozio metalne,one sa tri prsta. Kad ih malo modifikujes zaoravaju odlicno.
Nebih se slozio sa tobom kolega,iz iskustva ne vrede ni za bzabe da ti neko da.sto sam ja upravo uradio kupio pune originalne u svilajincu i pevam.materijal i kvalitet pun pogodak kao i cena.