prnjavor3
Član
Zato što imaju funkciju da površinski sloj zgrću pod brazdu tj, u kanal brazdea ne da okreću i bacaju u stranu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto rece jedan kolega poljoprivrednik Ako hoces da vozis mercedes ne mozes otici sa njim do Beograda sa 10l goriva,ako hoces da ides sa 10l goriva ti kupi jugo...Ime,kvalitet a cena samo prati.Vidi kod Dejana iz Subotice što trguje sa plugovima, on sem plugova donosi i delove ...... al se bojim kad ti bude rekao cenu za predplužnjake sa nosačem da ćeš odustati od trgovine.
Jel neko stavljao na 756 pretpluznjake,jel to izvodljivo? Odgovarajuli od 757?
Kod nas u N.Beceju neki momci to vrlo lepo naprave....za info u pp.Treba mi tocak za vogela ''obrtac'' je u pitanju. Ako neko mozda ima i hoce da proda ili zna gde ima da se kupi bio bi od koristi
Jel neko stavljao na 756 pretpluznjake,jel to izvodljivo? Odgovarajuli od 757?
Nije mi bitno da li je Kverneland, imt, vec da dobro radi posao. Stvarno ne znam gde bi se i kako ugradio fabricki cistac jer ja mesto na ovom mom tocku ne vidim, ali zato sto se plaha tice, to bar nije problem. Ima tockova koji imaju mesto gde se zasrafi cistac, ali ovaj moj to nema. A ti si verovatno si na ovako nesto mislioLakse je komad nekog flaha izmisliti ili ako bas hoces original, pase i s kvernelanda, isti su tockovi...