Zarkov mali :)
Član
Odlicno, moj je ram od 754, pa te zato pitam, nikako se ne gadja... Pusti slike...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Točak je nov, lagerisan, i pravi ga MGM Plamen za tvoju informaciju, i ako je to u opšte važno...Bokibole,ocigledno je da je tocak farban taze..
Malopre sastavljeno, doduse, bilo je i juce, ali smo pogresili rupu, pa smo sad ispravili.Moj ram nije takav, al evo cisto da vidis kako to izgleda kod mene. Danas sam ti slikao. Uglavnom, kao sto vidis, srafi se na dva srafa. Ovaj desni odmah mozes da zasrafis, pa kada ga postavis ovako vodoravno, posto nisi jos uvek nakacio drugi sraf jer za njega ne postoji rupa, ti obelezi kroz rupu gde treba da prodje sraf gde treba da busis rupu. Javi da li si uspeo
E sada, mislim da je tebi to malo zeznuto jer ti nemas ovaj treci sraf jer je imt 754 ram od 755 pluga, pa u tom slucaju, moraces malo da eksperimentises
Ovu sliku sam izguglao ukucavsi imt 754, ali sam prilicno siguran da je ovo plug naseg clana Bobo, i bas na slici se vidi kako ovaj treci sraf ne postoji zbog kratkog rama.
Ovo mi se prvi put desilo da se ovako razdvoji uopšte nerazumem kako su oni ovo napravili
Sećam se ovih raonika za Rabe imali smo isti obrtač samo su meni raonici bili u dobrom stanju još fabrički
MOraću da se bacim na samostalnu izradu. A reci mi jel ove gibnjeve posle varenja koveš i kališ ponovo ili samo brusalicom naoštriš? Ako već budem raspaljivao vatru za ispravljanje naučiću sam i da kovem raonike. Imam motorni duvač lišća tako da kovačku vatru mogu da raspalim i na sred njive ako treba
Jbg menjajte firmu....napravis sablon od kartona kupis plocevinu i pravis raonike,za dobar raonik morate da date malo vise novaca!A i ti gibnjevi su malo jaci od kisale vode.