A šta je to nož brazde da bi ja znao jesam li u pravu ili ne?U vezi treće stvari nisi u pravu.Nož brazde čuva grudi daske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta je to nož brazde da bi ja znao jesam li u pravu ili ne?U vezi treće stvari nisi u pravu.Nož brazde čuva grudi daske.
Zavisi i koje je crtalo,meni na vogelu l950 njegovo orginalno crtalo je gusilo nenormalno pa sam slucajno stavio crtalo skinuto sa leopard pluga i nije mi ove godine zagusilo nijednom.Vogelovo ima neka rebra po njemu i dize iza nega zemlju i ostatke kukuruza pa gusi a ovo leopardovo samo sece i osatke i zemlju uopste nelepi..........Sa crtalom smo imali najvise problema u gusenju. Zato je skinuto. Jeste da se brze trosi daska, medjutim to je koleteralna steta i tacno je da se lakse vuce sa crtalom.
Svi koji stimaju su njegove kopije pa je ista pesma bolje ori bez njih bar nece stopati zemlja na daskama,i solidno ce prevrtatiKristal jel pasu neki drugi deflektori na tog Vogela a da su se u praksi dobro pokazali? Moji toliko stopaju da mi zalepe komplet dasku dok si reko keks.