Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To može da prođe samo kod dobrog zaoravanja biljnih ostataka.Takve plugove,uslove i ostalo potrebno za to retko ko od nas ima.Zato je i retkost da se tako nešto vidi na njivama kod nas.
Na videu kod 2,15min vidi se kako zadrzava kukuruzovinu da ne leti gore na oranje ,a ujedno i sitni zemju.Gusiti nemoze jer gde su lanci postavljeni tamo nikad ni negusi
Ja ipak mislim da je ovo neuspeo pokušaj ravnanja brazde .Nevidim šta ima od toga da tu klasuru lanac povuče ,ona svedno ostaje gore. Neznam zašto nije otpustio te lance???
@Sanana jel ima neki veliki razlog za tolikom sirinom nosa? dubina nosa je ok.
nosu je dovoljno 8cm da sluzi svrsi, a u dosta susnoj jeseni mozda i ne odradi posao...
@dragan...Ma širina je eto tako baš ispala, mogo je biti i uži, nebi bilo problema. mislim da je ovako jači i plug sad ulazi u zemlju do max dubine za pola metra dužine!
Da je meni jedan ovakav !! Odlična kupovina, samo još "Oko" nazad a mislim da bi i crijeva trebalo možda zamijeniti, jako loše izgledaju. Imaš li "kocku", bez nje bi moglo da bude problema jer ona služi da zaključa cilindar u jednom položaju?
Moze komso,lako se to napravi,nema tu tehnike neke.
Ima kod rusa klip za hidro volan koji ima na sebi solje,nema prepravke,orginal za topling i duzina i debljina.