Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno ima sa kvalitetom, jer sam na primer uzorao oko 300kj sa VN raonicima, za 4 godine, a da sam ih samo jednom naostrio. Mada su mi rekli u Consumu-Beceju da su to samoostreci ravnici, ali 3ce godine sam ih odneo kod kovaca i bez problema ih je odkovao jer su se bas zatupili. Medjutim na kraju ove sezone i njima je dosao kraj,potrosili su se skroz .Tako da sam kupio nove(65e po komadu) sa spicem koji se okrece, dok su ti kao moji koje sam koristio kostali 55e po komadu. Tako da treba dati prednost kvalitetu, ja sam se barem sam uverio u to.Pa ta cena je pisala.Verovatno ima i do kvaliteta materijala ali opet mislim da je jako puno.
Vodeći Nemački proizvodjač borbenih aviona iz ll sv. rata,proslavio se sa modelom Me 190.Veliki takmac Britanskog Spitfire-a .Ja volim oko tih ratnih aviona zato sam se ubacio.Kish , jel to radiš kao vozač u Lasti kad si stavio simbol u avatar ?
Ima rupe na kojima se odvrnu ona dva šrafa i šteluje gore ili dole.Na slici je postavljen na maksimalnu radnu dubinu.Preduboko je montiran na onoj slici, on treba da ide 10cm, tek da sredi pluzni djon od te godine, ne moze on sad da ispodriva njivu ko sa pravim podrivacem, bice preveliko opterecenje za nosace glave pluga
Vodeći Nemački proizvodjač borbenih aviona iz ll sv. rata,proslavio se sa modelom Me 190.Veliki takmac Britanskog Spitfire-a .Ja volim oko tih ratnih aviona zato sam se ubacio.
Ima rupe na kojima se odvrnu ona dva šrafa i šteluje gore ili dole.Na slici je postavljen na maksimalnu radnu dubinu.