vojvođanin
Zaslužan član
Plamen ima one sa "tri prsta".Cena je 1000 din komad, ali sam čuo da se ispravljaju i lome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti to teoretski ili imas iskustva sa tim plugom?I koji traktor,ispod 80ks moze da vuce plug 3*30?da ga lepo vuce ne da stenje ne mislim na imt 577 i torpedo 70ks ili kako vec.Mozda Hudjik nema na sajtu ali prodaje..oko 30 evra je deflektor sa nosacem i srafovima.
Kod 756 a posebno kod modela .30 samo kompletne glave bez vratova valjaju..sve ostalo je jako slabo sa traktor od 80ks sa predjom vucom u srednjoj zemlji.
koliko koštaju plamenovi nosači i vogel deflektoriJa imam metalne deflektore koje sam kupio i bili su poviejni kao oni plasticni koji se dobiju na plugu, jos sam ih doradio cekicem kako je mani pasalo i stavio sam ih na plug, No posto su od dosta tankog materijala 3-4mm debljine samo, u tezem oranju su se poceli ispravljati, pa sam i tome doskocio (bar sam tako mislio). Deflektore opet iscekicao kako mi ja pasalo i duzinom deflektora s donje strane (gdje se i najvise trosi) opicio jedan malo jaci var da drzi deflektor u polozaju koji se meni svidja. TO je radilo jako dobro dok ove godine nisam primjetio pred kraj oranja da mi prednji deflektor ne radi kako bi trebao, i vidim da je deflektor i dalje u dobrom polozaju, ali da se poceo motati nosac deflektora...
Na proljece to sve skidam dolje i opet na deflektor nanosim sloj elektrodom da mi duze traje a i da se ne ispravlja tokom rada i ujedno cu malo i pojacati nosace deflektora.
Od prvog dana mislim kupiti PLAMEN nosace i deflektore za Vogela al mi se onda cinilo puno novaca. sad vidim da sam pogrijesio.