RatkoPa
Član
Ne nego zbog ovoga,to je bila proba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imali koja fotografija u radubolje je ovako sa 2 sunca siri je zahvat i taman kako treba . . . .
ta skalamerija zaorava kukuruzovinu samo tako . . . bolje zaorava sa tim dodatkom nego bez toga . . . .a tebi ako se nesvidja sta ti ja mogunesto mi je eobicno da mora takva neka skalamerija na plug za zaoravanje kukurozine....
Pa kad mi neznamo kupujemo skupe obrtace a ko ima IMT zaorava sve nije bitan ni zahvat ni sta zaorava ni kako to izgleda on sve moze ako nisi znao.nesto mi je eobicno da mora takva neka skalamerija na plug za zaoravanje kukurozine....
izvini brate...nisam znao ali hvala na savet.....Pa kad mi neznamo kupujemo skupe obrtace a ko ima IMT zaorava sve nije bitan ni zahvat ni sta zaorava ni kako to izgleda on sve moze ako nisi znao.
mni nista ne mozs...ali ja i bez tih kalamerija zaoravam kukuruzovinu bez problema...ali sto se kaze...redovna masina+ redovan majstor.....ta skalamerija zaorava kukuruzovinu samo tako . . . bolje zaorava sa tim dodatkom nego bez toga . . . .a tebi ako se nesvidja sta ti ja mogu