dulebdp
Član
Svaka čast majstore

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Strucnost ispred politike!zvuci kao klise neke politicke stranke...svaka cast Mirko...Profesionalno![]()
ajd sad da čujemo bobu![]()
@ Bobo Nemoj da se ljutis, ali nisi u pravu.
Na te srafove sam i ja mislio.Da ne bude zabune,ili da ne bude da pisem tek da bih pisao,slika je preuzeta sa interneta,i na njoj se takodje vidi da je u skorije vreme menjan taj sraf(jedan od ta dva noseca)
![]()
OK, Nema nikakve ljutnje, daleko od toga. Svatko ce se drzati svoje price. Ti i dalje radi kako radis, ako sam ti ista krivo rekao ti izvini napisao sam par puta da nije nista pisano u namjeri da podjebavam ili da razjarujem neke svadje ili nedaj boze nesto gore.
Ja sam samo naglo reagirao kad mi napises da se nesto ne moze a moje iskustvo govori drugacije. To sto mi drugi na vjeruju i ovo sto je Goran isao "podbosti" me ne dira nit naj manje pogotovo takvi koji samo sute i promatraju i onda se kasnije "nasladjuju"...
Bobo, dugo se već družimo na ovom forumu i na osnovu tvojih postova sam video da je kod tebe laka zemlja za obradu. U lakoj zemlji će svaki plug raditi (relativno) dobro. I kod mene nije teška zemlja, nije ni laka ali je daleko od teške, i znam da oranje uvek bude dovoljno dobro bez obzira na plug i podešenost. Zato bar malo prihvati da ljudi imaju i drugačija iskustva na svojim zemljištima, i da nekad što je nama moguće kod drugih možda i nije...