Velika je verovatnoca da je moj plug kriv. Zato sam i postavljao slike. Premericu ga uskoro i videcemo. Taj plug nije dobro orao od kada je kod mene. A nisam poceo od juce da orem pa da ne znam da podesim plug. Nisam neki strucnjak, ali znam da podesim da ne vuce u stranu i da lepo slaze brazde. A sa ovim to nikako ne mogu.
Sad ce ispasti da te nesto mrzim i napadam ali vjeruj mi da nije tako.
Ovo radim samo da ti dokazem da si i dalje u krivu a i ova slika to jako dobro pokazuje. Ako ti nije jasno sto ovdje ne stima samo dokazujes onda jbg...
Nadalje, kladim se u sto god zelis, da se onaj leopard moze postelati ali ne na nacin prikazan na ovoj gore slici. jer ovo gore je sve samo ne podesen plug.
Ispadam neki prepametan i prepun sebe, ali sta ja tu mogu, to mi nikako nije cilj. Vidim da dosta ekipe shvaca dosta toga olako i ako ne ide po njihovom, onda nesto automatski ne valja a nisu voljni saslusati savjete drugih.
Poslao sam slike na sta moj leopard lici, cak je i mindjusar komentirao da ono nije bas u bajnom stanju pa opet orem s njim da se ne moram stidjeti nikoga u mom kraju. Nije lemken ali radi radnju.
Netko ce i dalje reci da taj plug ne valja, da je pomotan, da je ruzan i da to nikad ne moze orati a ja cu i dalje dokazivati suprotno. Sve se moze kad ima volje, samo treba malo mucnuti glavom. Mene su MASOVNO odgovarali od kupovine leopard pluga. Govorili su da cu samo bacati novac na tu hrpu zeljeza, da to nije nista... Moj brat ga ni dan danas ne voli, kaze da to "ne vrijedi ni koliko je tesko, zali Boze novaca..."
Bit ce mi zao ako taj plug das u bescjenje samo zato sto ga ne znas podesiti. Ja garantiram da je ovakav kakav je bolji od IMT 757.30
Jos jednom ti kazem da nemam razloga da te provociram i da te navodim na krivi put samo zelim da se malo potrudis oko ovog pluga i vidjet ces da je to stroj samo takav.