Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Ja mogu samo da senjam da oranje ovako prska
 Ja mogu samo da senjam da oranje ovako prskaBobo
Ove godine sam uzajmio i strpao dva predpluznjaka cisto da vidim kako ce to ici . PP su nekakvi pravljeni i mislim da nije pogodjen ugao kod njih ali i pored toga oranje u malo tvrdjem je neuporedivo lepse i sitnije tj nema onih dugackih gromadica koji svetle na suncu nego je gore dosta sitnije i lepse slozeno .
Sto se tice potrosnje i potrebne snage za vuci nisam primetio nekakvu znacajnu razliku tako da za sledecu sezonu ide nabavka pp kao i deflektora kopija vogela, i to sam probao , deflektore da koristim kada ima jako puno mase a pp za sve ostalo ...
 Razumeo sam te, da je breni tesko sa 3x14 da radi ove godine i da zbog prevelikog otpora imas veliku potrosnju. Ima dva resenje po meni. Jedan je da skines jednu brazdu i ores vecom brzinom, drugi je da malo potplicis tamo gde ces sejati soju npr.
Razumeo sam te, da je breni tesko sa 3x14 da radi ove godine i da zbog prevelikog otpora imas veliku potrosnju. Ima dva resenje po meni. Jedan je da skines jednu brazdu i ores vecom brzinom, drugi je da malo potplicis tamo gde ces sejati soju npr. prosle godine bilo dosta lakse,tad sam mogao sa 7kornjacom,sad brza(zec)5,na nekim njivama i spora 6 ili brza4
 prosle godine bilo dosta lakse,tad sam mogao sa 7kornjacom,sad brza(zec)5,na nekim njivama i spora 6 ili brza4
yessAtoZz,jel to Stara Moravica?