Bojceticu, ne ide ti nikako matematika...
4x12"=48"
3x14"=42"
Kao prvo manje su brazde iza 4x12" pa se lakse vrsi daljnja priprema. NIKAD ne orem dublje od 30cm a i to bude jako rijetko realno je to 25 max. U ovako losim godinama ne bih puno izgubio da skinem cetvrtu glavu s takvog pluga i da radim s 3x12" kako god zelim a ne da patim i sebe i strojeve kao sto to sad radim. Da se razumijemo, imam ja i 3x12" plug ali da ga brena povuce razvuka bi ga ko zvaku pa ni ne pomisljam na to.
Po pitanju radnih brzina s trenutnom konfiguracijom mjenjaca (tvornicki mjenjac) imam tri brzine za oranje. 1. direktna 4. i 5. spora to je dijapazon od 7-10kmh. 4x12" bi islo kao i 3x14" 4. spora i udri. to je nekih 8 km/h i brze ni ne treba za grubo zimsko oranje.
Da se mjenjac uspori o cemu se ovdje mal te ne ratovalo, onda bi dobio dvije brzine za oranje ali bolje rasporedjene 1. direktna i 5. spora. Na ovako usporenom mjenjacu 5. spora bi bila brza od 1. direktne al na tvornickom se prvo izredaju sve spore i onda sve brze, nema preklapanja.
U ovako losoj godini i ovako masnoj zemlji garantiram da bi s 3x12" imao manju potrosnju po nekoj povrsini nego s 3x14", neka treba 4 kruga vise to je zanemarovo s obzirom koliko sad proklizavanje imam i koliko se traktor na pojedinim djelovima njive pati, skoro pa se ne ugasi. Kakva brzina vise, o cemu ti pricas, moze samo u istom stupnju prijenosa u kojem i 3x14"
Moram na pojedinim mjestima stati da se motor zaleti i opet krenuti pa ti vidi kolika je tu potrosnja. Traktor dimi kao parna lokomotiva i iz njega isijava tolika temperatura da nije za vjerovati ali radi. S manjim plugom bi isao s manje proklizavanja, manje potrosene snage traktora, veca brzina rada opcenito i bila bi ljepse uradjena njiva.
U standardnoj godini 4x12" i milina... Ici ce to i kako je islo do sad, samo da prodje ova godina a dalje cemo lako...