Plug - osnovna tema

Nisam mislio bukvalno da je izlomljen Taj 756.25 što ste uzeli je bio varen na dasci rekao sam ti i šta se desilo ,i nije se poznavalo ništa u radu, a nategnuti ga nije bilo šanse sa traktorom od 45ks dok za nove ne mogu to tvrditi da važi isto.
Ma to se i ja slazem, nego video sam par primeraka u mom selu=to je strasno u kom su stanju. Plug koji smo uzeli od tebe je super. Ne primecuje se nikakav problem i bas lepo radi. Kao sto si i sam skoro rekao, super smo prosli i drug je bas zadovoljan kupovinom. Za te pare, nema bolje sigurno!A inace, IMT 754 ima da se nadje i cesto se pojave u oglasima, dok je IMT 756.25 jako tesko naci. Ja ga imam, kao i moj drug koji je skoro kupio od Radoslava. To su i jedini primerci koje sam ja ikada video_Obojica smo zadovoljni oranjem i to ako nadjes, kupi obavezno.

Fotka za Bojcetica:

dsc2157.jpg

Retko kad bi pukli ti srafovi,navarice se teraj dalje.Pa vide se po slici da nisu srafovi.

I da dopunim Imt 539 vuce dva pluga, a rakovica skoro pa duplo ima snagu isto vuce dva pluga kao da ima 39 konja a ne 65... JEl ima tu logike?? Po vama to je ok sasvim normalno...Da pa naravno isto je ako nas 65 beremo kukuruz i njih 39 isto ce da oberemo i zavrsimo...?? To po meni nema logike, rakovica bi treba da peva da se uopste ne okreces kada zakacis imt 755 plug, a ne da stenje i zapinje kao nedaj boze da vozis imt 539 u brazdu... Moje iskustvo...

Nazad
Vrh