http://poljoinfo.com/showthread.php?249-Lamborghini/page2Nisu pretopljeni svi . Mi ga koristimon samo za prvo oranje nakon krčenja parcela jer je baš jak i nikad se nije savio ni pukao....Ima slika na ovoj stranici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pazario novg leoparda 2x14 coll, krajem oktobra i cijena mu je bila 2515 KM, danas sam slucajno prosao pored Mehanike i cijena istog pluga je 2632 KM, inace orao sam sa njim nekih 10-ak hektara i ide odlicno, zasad se neisteze, nelomi...koja je cena
Srdjane jel taj sto je puko bio Leopard sa krivom gredom,oni obicno hocu da puknu na zdravo jer su kratki a nemaju uporu na prvoj glavi.Ja sam mog polomio tako da sam korpom isao po njega na njivu...pukao na tri dela-piramida na pola,prva i druga glava sa tockom.pukla 4 srafa.sve se dogodilo na sred njive,nikakvi panjevi,kamenja i slicno nije umesano...
ima uporu na obe glave...kao na tvom...jednostavno pametniji popustio.Srdjane jel taj sto je puko bio Leopard sa krivom gredom,oni obicno hocu da puknu na zdravo jer su kratki a nemaju uporu na prvoj glavi.
nije mi teška zemlja a nebi orao zimsko sa njim imam vogela 2x12coli ravnjaka,sa ovim bi strnjake ugarao i možda za pšenicu i ječam
Boze al sam ja puko,tek sad vidim sta sam napisao pa da se ispravim.Svaki Leopard ima obe upore za prvu i drugu glavu ali kod ovog sa krivom gredom prva upora je mnogo blizu piramide pa i nema neki efekat jer je plug kratak pa za mene kao i da je nema, a nema ni rasponku ubacenu pa pri vecem naprezanju se plug skupi na silu i pukne.ima uporu na obe glave...kao na tvom...jednostavno pametniji popustio.
U pa ti si blizu,ako moze da ih malo slikas da vidimo kako sad izgledaju,i na toj slici bih rekao da u pozadini ima plug kao IMT ali u zeleno-zutoj kombinaciji,izgleda da i oni proizvode kopiju IMT-a.da na njega,posto je to skladiste 300 metara od moje kuce,pa rekoh da nisi bio u komsiluku..![]()