fiat615
Član
Da kopiraju imt plug i zove se ris imaju 10 i 12 coli ovi od 12 coli su bili negdje oko 1700 km a ovi leopard su nesto jeftini ja mislim bas sam ih ja zvao.Imaj i obrtace. ja misli da clac djendrag ima novog leoparda od 14 coli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ratko,sto si stavio Vogel raonike?
U pa ti si blizu,ako moze da ih malo slikas da vidimo kako sad izgledaju,i na toj slici bih rekao da u pozadini ima plug kao IMT ali u zeleno-zutoj kombinaciji,izgleda da i oni proizvode kopiju IMT-a.
- - - - - - - - - -
Ratko,sto si stavio Vogel raonike?
Razmak sa krivom gredom 85cm,a kockasti 105cm.Mirko,jel razmak između plužnih tela veći kod ovih sa pravom gredom ili mi se čini.Ja sam mog sa krivom gredom prodao jer hoće da guši a inače nisu loši plugovi.
Klasican problem sto nece u zemlju,danasnji lopovi-proizvodjaci raonika kradu na materijalu i raonik u startu skrate za 3-4cm sa doljnje strane pa posle normalno da plug nece u zemlju,samo se naslanja na plazove.Ja imam proizvodjaca raonika koji mi sve radi i covek radi pravu meru.Na najsirem delu treba da je 17cm raonik,a svi prodaju 13-13,5cm.Zato je raonika za Leoparda skuplji od ostalih.Sa njegovim raonicima nije hteo u zemlju mada su novi a sa ovima ide dobro
Nisku skupi,kod nas je IMT 755 oko 900 eura,stanje izrade sacuvaj boze lose.Da kopiraju imt plug i zove se ris imaju 10 i 12 coli ovi od 12 coli su bili negdje oko 1700 km a ovi leopard su nesto jeftini ja mislim bas sam ih ja zvao.Imaj i obrtace. ja misli da clac djendrag ima novog leoparda od 14 coli.
Ratko poslusaj savet i ojacaj nosac prednjeg crtala,tj oporu pluga,posto je i ovako oslab materijal+opterecenje crtala uz redovno naprezanje...a video sam vec dva tri koja su pucala na tom delu,a kad to pukne,napred piramida se pokrivi,pa je vracanje u prvobiti polozaj teze...Plug zasticen nitro lakom.........
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Leopard sa Vogel raonicima.......
Mislim da su kod IMT-a vislji plazevi, pa i ako je raonik kraci, plug se ne oslanja na plazeve.Kako onda IMT ide u zemlju bez problema iako raonike prave isti majstori ?
Ima jedan kod mene uzet kod Jove u BN nije lose lijepo ore malo hoce da gusi kada ima dosta mase nije tezak za vuci traktoruok moze otici cu da slikam u pon pa cu postaviti,a takav trobrazni ce uskoro doci kod mog dede hoce ga za Landina powerfarm 80...gledao je dosta plugova i po njemu su ovi ok,niko do sad nije rekao nista lose za njih...
Komsija Pocerina sve objasnio,svaka castKako onda IMT ide u zemlju bez problema iako raonike prave isti majstori ?
Na koje mislis?Jel neko kupovao ove Plamenove raonike za 755 nk,i kako su se pokazali ?
http://www.szrplamen.com/raonici.html