Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mi smo ga koristili iskljucivo u ritu tamo pak jako lepo okrece .Vukli ga sa MTZ52 okrugla njuska 70 konjaOvaj zeleni je Lemind Leskovac , ja sam moj prosle godine prodao. I tacno je don ne okrece brazdu , uostalom kao i svi ostali nasi plugovi . Jer da bi se brazda potpuno okrenula , potrebna je duza daska , a ta daska trazi i vecu snagu traktora , a za tako nesto mi u Srbiji ranijih godina nismo bili spremni.
I mi smo ga koristili iskljucivo u ritu tamo pak jako lepo okrece .Vukli ga sa MTZ52 okrugla njuska 70 konja
- - - - - - - - - -
Kao sto sam pisao moram prosirivati rupe ako trazim za Leskovacki odma misle na onaj stelujuci a od njega nestima
kristal
ja sam uzimao od hudjika, a ove godine u Plamenu, mislim da sam 2 kom platio oko 4200 sa sve dostavom brze poste - u pitanju je dvobrazdni plug, isti zeleni 2*35
Da li je bilo tvrdo?
to spada u niski klirens, sa oranjem strnista neces imati problema, ali zaoravanje njiva sa puno zetvenih ostataka ce predstavljati problem ponekad... o daskama nesto vise kad stavis slike...Kupio sam danas kvederlansa ravnjaka klirens mu je 68 pa me interesuje da li je to visoki klirens ili niski, i daske su mu dugacke i na kraju dobro povijene sta mislite o tim daskama.Nije mi cerka tu pa da stavim slike.