floyd
Član
Pogrešno sam napisao, a vidi se na slici gore, vrhovi raonika su blago usmereni prema uzoranom a točak traktora blago naginje na neorano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima tri rupe na gredi i ta srednja u koju je postavljena duža poluga je za zahvat od 40cm, koliko je i kod mene podešeno.Ali ima tri rupe na gredi sa tom dužom polugu i tu se on mora poštelat za kosu vuču, sad je samo stvar u koju stranu jer prvo ste rekli da plug vuče u neorano, a sad traktor. Treba se poigrat.
slicna stvar se desila nama.isto kod kuhna i isto greskom servisera kad su ga pustali u rad pre 3 godine.mi smo skontali na zadnjoj njivi kad smo orali ja i brat jedan iza drugoga.ja imam sad lemkena a brat kuhna i za mene je sad kuhn broj jedanplugovi bas se primeti razlika kad oru jedan za drugim u istoj njivi kolko kuhn lepse radi i bolje zaorava kad je velika zelena masaJao skontao sam gde je problem. Sad sedim i gledam sliku i tek sad skontam šta se desilo. Ladno je serviser kad je puštao plug u rad podesio zahvat po glavi na 35cm (a hteo na 40cm) i ne proveravajući kako je podesio to tu dužu polugu podesi na srednju rupu za razmak od 40 cm. Ja uopšte ne kontam da je on zajebo stvar i ne gledam zahvat jer računam čovek je serviser zna šta radi to je osnovna stvar, i sve ostalo merim 6 puta a očiglednu stvar ne vidim.
Jesili mu pokazao kako se šteluje ?Meni su iz Almeksa došli da puste plug, ali na moje insistiranje. I to neki dečkić.