Plug - osnovna tema

Jest on vario,samo od malog zahvata se pomera na manji jbg. A i raonik nije promenljive veličini,al što se mene tiče dobro podseca brazdu...

Primetio sam jednu cudnu stvar na plugu a ne znam o cemu se radi. U pitanju je Vogel Farmer L, 4x40 zahvat. Kada krenem prvi krug u oranju da brazdim njivu, taj prvi krug plug radi savrseno, nema kose vuce,lepo pakuje. Kada krenem drugi krug, hoce da bezi na vecu brazdu, cak i ako vratim rucicu na plugu. Pa mi nije jasno sta se desava? Ovaj slucaj imam samo na tezem zemljistu, na laksem ide isto.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Е Милане, Милане. Лако је теби, ја се поједе жив што још нисам узорао, а зима и блато све јаче. Још ме преварио онај мој складиштар па узео и ђубриво под бразду. Осладио ми причу да морам и јесење да бацим, ако хоћу опет да будем рекордер. Ђубриво чека на шпедитеру, а гума полако испушта. Кад све чека, нека чека и комшиница.

Egzaktli a kad bi još nešto moglo tako da se istegne i produži. 🥴
Nadam se da ćemo se sresti negde na vašaru pa da pridiskutujemo na licu mesta kod pluga.
Naravno ako vam je u interesu istuna, a ne samo sprdnja.
Mogu poneti i literaturu gde je stručno obrađena ta tema.
Lep pozdrav za sve, posebno za one koji me mrze.
PS:Uvek ću pristati da mi zajebavate i da mi se desi ono što mi se desilo danas u rodnom mestu Brnabićke.

Misliš da vas se svih plašim, varaš se. Ne može mi se desiti ništa što mi se već nije desilo. Nisam primetio da si hrabar u borbi za naša prava, osim na tastaturi.
I ti bi voleo da budeš tamo gde ću biti ja ali nisi u mogućnosti pa to ostaje druženje sa muškarcima.
Želim vam lep provid.

Misliš da vas se svih plašim, varaš se. Ne može mi se desiti ništa što mi se već nije desilo. Nisam primetio da si hrabar u borbi za naša prava, osim na tastaturi.
I ti bi voleo da budeš tamo gde ću biti ja ali nisi u mogućnosti pa to ostaje druženje sa muškarcima.
Želim vam lep provid.
Cika Slavko idi negde daleko i lepo se odmori od srca ti zelim.

Želim vam lep provid.
Preporučio bih ti da odeš na to druženje.Ipak se to dešava jednom u godini a za druženje sa suprotnim polom ti ostaje još 364 dana.:ppozdrav:

Nadam se da ćemo se sresti negde na vašaru pa da pridiskutujemo na licu mesta kod pluga.
Naravno ako vam je u interesu istuna, a ne samo sprdnja.
Mogu poneti i literaturu gde je stručno obrađena ta tema.
Lep pozdrav za sve, posebno za one koji me mrze.
PS:Uvek ću pristati da mi zajebavate i da mi se desi ono što mi se desilo danas u rodnom mestu Brnabićke.
Nisi valjda kresnuo Brnabicku ? :sick:

Bolje Doktoricu,jedino što se ne zna onda da li je kreso mamu ili tatu. :haha:
Pošto je ovo tema o plugovima,onda treba da bude:
Ori Mile al duboko. :ppozdrav:

Nisi valjda kresnuo Brnabicku ? :sick:
Ako bi ti kresnuo Brnabićku, to neznači da takvih ima puno.
Nije sve u kresanju ali nema veze.
Samo se vi lepo provedite. Ja sam svoj razlog rekao prvog dana. Ne pada mi na pamet da putujem 2+2 sata. Da bi me tovarili bez argumenata oni koji su popili dva piva.
Zvao sam ja sve kod mene na SPIT pa su se našli neki da i to usmeju i još neke moje pozive. Hvala lepo.
Neću ja još dugo ostati na forumu pa ćete moći da nastavite kao i do sada.

Nazad
Vrh