Plug - osnovna tema

Не знам на кога мислиш; ја кажем за људе које сам упознао.

Pojedinci ga namerno bockaju jer znaju kako reaguje i tu dolazi do tenzija.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Фора је што га намерно боцкају они за које је он доктор наука у пољопривреди,јер ипак је ово пољофорум,и ако већ хоћеш неког да подбадаш и подјебаваш мораш бар имати леђа нека да си бар нешто стекао и сазнао,урадио у пољопривреди. Њега прозива неко ко није даље стигао од фрезе. Зато нам и јесте тако.

Neka je sve to i istina, da se opet ne uvredi niko....ovo je forum, internet, valjda se zna da moze svako sve da napise, izlupeta, pita, mozda slucajno, namerno, nesmotreno, ponekad i bocne sta god, nekad se zamrsi tema ne zna se ko je kome odg, pa se svi nekako sporazumeju....ali da li je realno da covek nece da prihvati da je ovo javno mesto i da moze da pise ko sta zeli (mislim na misljenje ne na vredjanje naravno) i da ne moze da se iskulira....malo mi je to cudno....a druga stvar, cini mi se da je jedan od ljudi da kome kazes jednu rec koja mu ne odg ili iz zezancije ciste da se odma naburi i ode, a opet sa druge strane on moze da kaze svima sta zeli i to je ok....svi imaju takvog jednog u drustvu ili poznaju, tako da ce naravno jos vise tog da urnisu kad ga provale

Poslednja izmena:
Не знам на кога мислиш; ја кажем за људе које сам упознао.
Član Boderlica se zove Slavko i koliko razumem ti si ga po pisanju procenio kao lošeg (smarača) e da bi taj sud doneo moraš ga upoznati. Pisao bi malo više o nekim stvarima ali sad žurim imam svinjokolj zakazan kod kolege.

Волим да чујем свачије мишљење, увек се ту може и нешто корисно чути. Било би лепо када би се на овај форум вратио и наш Минђушар. Од њега сам доста новина чуо, без обзира да ли ми се сваки коментар свидео али сам нешто и сам применио од тога.

Баш бих волео да вас све упознам уживо али имам прославу фирме у "Сремској кући" у тај петак. Вероватно последња, идуће године у ово време сам у другој фирми.

Фора је што га намерно боцкају они за које је он доктор наука у пољопривреди,јер ипак је ово пољофорум,и ако већ хоћеш неког да подбадаш и подјебаваш мораш бар имати леђа нека да си бар нешто стекао и сазнао,урадио у пољопривреди. Њега прозива неко ко није даље стигао од фрезе. Зато нам и јесте тако.
Fora je u tome, da se on u sve ali ama baš u sve se razume.................
Imaš pametne i imaš inteligentne ljude.................... :ppozdrav:

Fora je u tome, da se on u sve ali ama baš u sve se razume.................
Imaš pametne i imaš inteligentne ljude.................... :ppozdrav:
Pa neka se razume, nikoga ne vredja. Ako hoces usovoji to sto kaze, ako neces nemoj, ako ti smeta, ignorises ga i to je to. Covjek ima ocigledno znanje i pokusava da sve kaze direktno a i da mu se kaze direktno. Zna da iritira, ali ne vredja nikog niti se podsmeva nekome. Sta treba vise?

Pa ruku na srce kolega ni o tebi nisam baš čuo reči hvale a sreo sam te više puta lično i u prolazu čuo neka izlaganja tako da tastatura je jedno a razgovor u četiri oka drugo.Svi smo mi na neku stranu zajebani ali no.

Pa ruku na srce kolega ni o tebi nisam baš čuo reči hvale a sreo sam te više puta lično i u prolazu čuo neka izlaganja tako da tastatura je jedno a razgovor u četiri oka drugo.Svi smo mi na neku stranu zajebani ali no.
Nisi slušao od pravih ljudi... a nisam znao da smo se sretali..
Moraš promenuti izvor informacija,čitaš jedne novine i gledaš jedan program

Pa neka se razume, nikoga ne vredja. Ako hoces usovoji to sto kaze, ako neces nemoj, ako ti smeta, ignorises ga i to je to. Covjek ima ocigledno znanje i pokusava da sve kaze direktno a i da mu se kaze direktno. Zna da iritira, ali ne vredja nikog niti se podsmeva nekome. Sta treba vise?
U pravu si,nije me vredjao
Ali savet i soli samo onda kad ti traže......... :ppozdrav:

Каже покојни Лане Гутовић у Белој Лађи: догађа се

Nazad
Vrh