Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Фора је што га намерно боцкају они за које је он доктор наука у пољопривреди,јер ипак је ово пољофорум,и ако већ хоћеш неког да подбадаш и подјебаваш мораш бар имати леђа нека да си бар нешто стекао и сазнао,урадио у пољопривреди. Њега прозива неко ко није даље стигао од фрезе. Зато нам и јесте тако.Pojedinci ga namerno bockaju jer znaju kako reaguje i tu dolazi do tenzija.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Član Boderlica se zove Slavko i koliko razumem ti si ga po pisanju procenio kao lošeg (smarača) e da bi taj sud doneo moraš ga upoznati. Pisao bi malo više o nekim stvarima ali sad žurim imam svinjokolj zakazan kod kolege.Не знам на кога мислиш; ја кажем за људе које сам упознао.
Fora je u tome, da se on u sve ali ama baš u sve se razume.................Фора је што га намерно боцкају они за које је он доктор наука у пољопривреди,јер ипак је ово пољофорум,и ако већ хоћеш неког да подбадаш и подјебаваш мораш бар имати леђа нека да си бар нешто стекао и сазнао,урадио у пољопривреди. Њега прозива неко ко није даље стигао од фрезе. Зато нам и јесте тако.
Pa neka se razume, nikoga ne vredja. Ako hoces usovoji to sto kaze, ako neces nemoj, ako ti smeta, ignorises ga i to je to. Covjek ima ocigledno znanje i pokusava da sve kaze direktno a i da mu se kaze direktno. Zna da iritira, ali ne vredja nikog niti se podsmeva nekome. Sta treba vise?Fora je u tome, da se on u sve ali ama baš u sve se razume.................
Imaš pametne i imaš inteligentne ljude....................
Imao je srećeDa li si upoznao Slavka lično?
Nisi slušao od pravih ljudi... a nisam znao da smo se sretali..Pa ruku na srce kolega ni o tebi nisam baš čuo reči hvale a sreo sam te više puta lično i u prolazu čuo neka izlaganja tako da tastatura je jedno a razgovor u četiri oka drugo.Svi smo mi na neku stranu zajebani ali no.
U pravu si,nije me vredjaoPa neka se razume, nikoga ne vredja. Ako hoces usovoji to sto kaze, ako neces nemoj, ako ti smeta, ignorises ga i to je to. Covjek ima ocigledno znanje i pokusava da sve kaze direktno a i da mu se kaze direktno. Zna da iritira, ali ne vredja nikog niti se podsmeva nekome. Sta treba vise?