Tvrdim. I nisam jedini, samo još nisam napustio forum ili nisam banovan. Ni prvi ni poslednji put. Neki ljudi ne vole istinu ali no.Čovek ladno misli da njega neko mrzi ovde...
E svašta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tvrdim. I nisam jedini, samo još nisam napustio forum ili nisam banovan. Ni prvi ni poslednji put. Neki ljudi ne vole istinu ali no.Čovek ladno misli da njega neko mrzi ovde...
E svašta...
Cika Slavko idi negde daleko i lepo se odmori od srca ti zelim.Misliš da vas se svih plašim, varaš se. Ne može mi se desiti ništa što mi se već nije desilo. Nisam primetio da si hrabar u borbi za naša prava, osim na tastaturi.
I ti bi voleo da budeš tamo gde ću biti ja ali nisi u mogućnosti pa to ostaje druženje sa muškarcima.
Želim vam lep provid.
Preporučio bih ti da odeš na to druženje.Ipak se to dešava jednom u godini a za druženje sa suprotnim polom ti ostaje još 364 dana.Misliš da vas se svih plašim, varaš se. Ne može mi se desiti ništa što mi se već nije desilo. Nisam primetio da si hrabar u borbi za naša prava, osim na tastaturi.
I ti bi voleo da budeš tamo gde ću biti ja ali nisi u mogućnosti pa to ostaje druženje sa muškarcima.
Želim vam lep provid.
Nisi valjda kresnuo Brnabicku ?Nadam se da ćemo se sresti negde na vašaru pa da pridiskutujemo na licu mesta kod pluga.
Naravno ako vam je u interesu istuna, a ne samo sprdnja.
Mogu poneti i literaturu gde je stručno obrađena ta tema.
Lep pozdrav za sve, posebno za one koji me mrze.
PS:Uvek ću pristati da mi zajebavate i da mi se desi ono što mi se desilo danas u rodnom mestu Brnabićke.
Ako bi ti kresnuo Brnabićku, to neznači da takvih ima puno.Nisi valjda kresnuo Brnabicku ?![]()
Baš dobar primer daješ kao SUPER MODERATOR UREDNIK. Banuj sam sebe ako imaš karakter.Bas je nasao kad ce da je**.![]()
Ма коме се 'бе за било кога на форуму - нико тебе не мрзи јер си, баш као и свако ко пише на форуму, реално небитан било коме другом, већ, што се колоквијално каже, идеш на quratz са својим небрушеном социјалном интелигенцијом која ти баш не помаже у писменој комуникацији са људима на форуму.Tvrdim. I nisam jedini, samo još nisam napustio forum ili nisam banovan.
Sta ti je, sta se palis odma? Vidis da te zezam malo. Velika si paljevina, mnogo si bre tezak covek. Opusti se malo, sve shvatas bukvalno.Ako bi ti kresnuo Brnabićku, to neznači da takvih ima puno.
Nije sve u kresanju ali nema veze.
Samo se vi lepo provedite. Ja sam svoj razlog rekao prvog dana. Ne pada mi na pamet da putujem 2+2 sata. Da bi me tovarili bez argumenata oni koji su popili dva piva.
Zvao sam ja sve kod mene na SPIT pa su se našli neki da i to usmeju i još neke moje pozive. Hvala lepo.
Neću ja još dugo ostati na forumu pa ćete moći da nastavite kao i do sada.