CetojevicM
Član
Tu je trebalo da pukne sigurnosni saraf
Ja od kad imam vogela nikad mi se nije ni iskrivio ni pukao raonik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mala privreda zato se i iskrivio i puko, kod ovakvih raonika sigurnosni šraf nema nikakav efekat,Hvala vam kolege na pomoci,al meni pomoci nema.
Idem 3 da narucim 1 sjebani i po 1 levi i desni za rezervu.
very long funny poems
Hoces slike punkuta raonika bar 3 komada od 3 razlicita pluga...pa i vogela?kad je tesko,ne bira sta puca.Tu je trebalo da pukne sigurnosni saraf
Zavisi, moje iskreno iskustvo, u brdu radim ima kamena stvarno puno, nizbrdo traktor ne moze da stane i nesto mora pucati, do sad hvala bogu sigurnosni sarafi, uzbrdo uglavnom traktor proklize ali nikad raonik ostecen.Hoces slike punkuta raonika bar 3 komada od 3 razlicita pluga...pa i vogela?kad je tesko,ne bira sta puca.
Jel vidis da je pukao na par mesta?Šta fali ovo kovač da je sredio pa nije to neko krpljenje. Ništa ne bi bio gori taj sređen nego ovi koji ti ostaju.
Послато са S42 помоћу Тапатока

Radili bi za tebe da si zaslužio. Recimo za mene radi sutra. Sve prema zaslugama.strugar danas i sutra radi drugu![]()