Plug - osnovna tema

Ja proletos uzeo novi zakup, i na sred njive jedan omanji panj od drveta osečenog pre skoro 20 godina. Pri tom njiva radjena sve te godine i niko nikad nije imao problem zbog tog panja, orano sa 756 i 757 plugom. Ja sa lemkenom potrefim direkt sa pretplužnjakom. Iskrivio i raonik pretplužnjaka, i kozlić i nosač pretplužnjaka. Raonik pluga je potkačio i on, ali je odradio sigurnosni.

Hoces slike punkuta raonika bar 3 komada od 3 razlicita pluga...pa i vogela?kad je tesko,ne bira sta puca.
Zavisi, moje iskreno iskustvo, u brdu radim ima kamena stvarno puno, nizbrdo traktor ne moze da stane i nesto mora pucati, do sad hvala bogu sigurnosni sarafi, uzbrdo uglavnom traktor proklize ali nikad raonik ostecen.
Imao sam orginalne Vogelove raonike i od Mehanike iz Dubice zamjenske

Brener zagrijes i moze se ispraviti. Svake godine na Regentu smotamo bar 2-3 raonika iz male privrede, mekani ko blato, malo ga zakaci za kamen puca sigurnosni ali cesto mota i raonik. Kolega zakaci naseg vogel ode da ore u njivu, udari u kamen za koji znamo gdje se nalazi u njivi i smota raonik, pukao i sigurnosni. Orginal vogelov raonik, ali je potrosne bas.. Nov iz orginala sa spicem 110€.

Da li je neko skoro remontovao kopirni tocak? Treba mi osovina za valjda je leopardov tocak. Ima li toga na najlonu ili u zablju?

Код стругара и нека ти преправи на главчину од заставе аута. Ми смо тако направили отац на струг направио нову осовину и главчину од југића и 1000 година.

Nazad
Vrh