Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupi ono što nedaj Bože možeš lako prodati.Gledam neki dvobrazni obrtac za mog rusa. Nasao sam huard-kuhn dvobrazni sa predpluznjacima bez tocka. Deluje mi lepo odradjen masivan plug. Malo mi daske lice na ove 'nase' pa me int.el ima neko iskustva kako zaoravaju,kako se vuku,delovi...
To je onaj uvoznik u aleksandrovcu . Ima i onaj stari althaus plug sa skroz drugacijom geometrijom raonik-daska. Kolega mi ima isti takav i jako je zadovoljan.
Imate li neki savet?
Do sada sam vukao trobrazni vogel na 30 cm ali njive su mi kratke pa bude dosta razora a i ruja mi se umorio...
Ako je hidraulika ispravna .ore rus kao IMT ,Ne baš kao IMT ali lepo ore i bez točka.Hm kada orem dzombaru svakako skidam tocak da mi ne gusi. Ne znam da li je ok oranje bez tocka na rusovoj hidraulici?
[/URL]Da li ste ga podesili za rad sa tockom? U kojoj poziciji regulisanje pozicijom ili silom?Ja sam taj točkić podesio jednom i više ga nisam dirao.
[url=https://postimg.cc/BLPCLQXV][/URL]
Silom sa točko , i topling je u srednjoj rupi to mi se najbolje pokazalo.Da li ste ga podesili za rad sa tockom? U kojoj poziciji regulisanje pozicijom ili silom?
Ako je hidraulika ispravna .ore rus kao IMT ,Ne baš kao IMT ali lepo ore i bez točka.
Mislim da je proletis bio 15000+pdv,papren zapravoJel se raspitivao neko u skorije vreme za cenu novog Kvernelanda 150b 3 brazde?