grunt
Član
Перфектно што се мене тиче...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E bas tih sa tom oznakom m nema ni jedan u oglasima... L varijante ima 3-4komJohne, tako je bio namešten tj u tom položaju je orao.
Aki, pun naziv mu je bio farmer 3s M950 (4 brazde), a u oglasima ih nalaziš pod oznakom M tj manje više bi svi trebalo da su visine 78-80cm.
Drugi plug, u pozitivnom smislu...Jel orao neko sa 757 sa pretpluznjacima.? Kako funkcionisu pretpluznjaci na njemu.?
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Скроз други плуг лепше слаже бразде и све али буквално све заорава за не поверовати.Jel orao neko sa 757 sa pretpluznjacima.? Kako funkcionisu pretpluznjaci na njemu.?
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Imaš jedan 1020 sad oglašen u polovnim automobilima.E bas tih sa tom oznakom m nema ni jedan u oglasima... L varijante ima 3-4kom
Ja nisam dobro video sliku na telefonu pa sam mislio da je spušten skroz do raonika, sad sam na računaru video veću sliku i skontao da je podignut.@john,
koliko vidim na metru pretplužnjak je na 20 cm. To je taman za dubinu oranja 30 cm (1/3 dubine skida pretplužnjak).
Dukej zar ne ide u originalu kolenasta na levu stranu? Kod nas jeste bila na desnoj i godinama smo tako radili ali se videlo na piramidi da je neko isekao ploču toplinga i prebacio na drugu stranu kako bi koleno bilo s desne strane. Stričevi su kupili novog M-a i isto je bilo koleno sa leve strane pa su ga okrenuli na desnu pa su opet vratili na levu stranu. Pratio sam ove zime oglase i svim M-ovima se video trag prebacivanja na desnu stranu ili je kolenasta bila (u originalu) na levoj strani.Kod svih Vogela može da se desi gušenje na prvoj glavi zato što je raelativno blizu koleno od kolenaste osovine, kod M varijante se lako prepravi da koleno bude sa leve strane
Taj plug ima jedno desetak godina, noviji model.Evo ljudi odluka je pala l950 je pazaren! Videćemo u jesen šta smo kupili...
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Bilo je dva komada, mogao sam da biram. Na ovom se vidi da je više radio ali onaj je imao varen nosač gde ide greda i imao je samo dva položaja zahvata. 35 i 40cm.
Na ovom što sam uzeo ima neko oštećenje na prvoj tabli ali nije nigde varen tako da je taj prevagnuo.
@sale ratar video sam i taj ali cena mi je vec prevelika.. Ovaj je ne planski samo zato što je iz susednog sela pa sam mogao da odem po njega.
@sinisa1979 ne planiram da menjam traktor tj veličinu.. A glupo mi je nekako da ga sad kratim.. Jel verovatno će nekad i tri da bude previše.