Plug - osnovna tema

L950 najviše guši između točka i zadnje glave. Ili se pomeri točak ili se ore bez njega.
Zadnjih godina prema bez točka, nije zagušio niti jednom.

Ja sam ove godine kupio L 950 dvobrazni obrtac, orano je sve u Februaru i nije bilo problema, znaci kisnulo je, suvo nisam orao tako da za to ne mogu nista da kazem. Zna praviti problem na prvom prohodu, zna nabiti izmedju predpluznjaka i daske..

Ima li neko preporuku za trobrazdni obrtač nov, neki od ovih niskobudžetnijih?
Gledali smo ove firmirane ali cene su otišle u nebesa.
Ima li neko iskustva sa Unlu ili Alpler plugovima?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niskobudzetni plugovi su pre svega teski, kome je traktor na granici sa snagom ili tezinom bolje da bjezi od toga
Komsija uzeo poljski Akpil za Zetor proximu 100, jedan tocak traktora stalno u zraku kad se okrece koliko je to cudo tesko
Bolje polovan top brend nego nov niskobudzetni

Niskobudzetni plugovi su pre svega teski, kome je traktor na granici sa snagom ili tezinom bolje da bjezi od toga
Komsija uzeo poljski Akpil za Zetor proximu 100, jedan tocak traktora stalno u zraku kad se okrece koliko je to cudo tesko
Bolje polovan top brend nego nov niskobudzetni
taj Akpil ne bih preporučio ni neprijatelju haha

Znam za dvojicu sto ga imaju, kod jednog ore dobro kod drugog onako, trebalo bi bolje
Inace kod nas Akpil uvozi Agrocoop, oni kad bi go*no uvezli bilo bi pacijenata koji bi to uzimali bez problema jer su jaka trgovina i tako guraju sve i svasta

Koriste sve od Lemkena potrošne dijelove, čak se i na slikama vidi kako su malo izlizani da je ispod zelene plava boja, samo gredu prave i kopčanje, a i to je kao kod Lemkena, samo bojom malo podsjeća na Vogel. Imaju dvojice kolega, oba zadovoljni, u principu za puno manje pare dobijete Lemken ajmo reći.

Jeste, prevarila me boja. Ali me i rešetkasta daska prevarila. E već kod pune daske se vidi da to nikako nije VN. :ppozdrav:

7180+PDV je opcija 2+0
9800+PDV je opcija 2+1
Slovenci rade piramidu i gredu, sve ostalo je molbro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh