sinisa1979
Član
Čelična četka na brusilicu, eventualno onaj disk msm da se zove lamelarni a zatim antirost. Trebalo bi da uspe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste niski klirens, nema ih mnogo kod nas na jugu uglavnom zbog Leminda svi su kupovali Leskovacke plugove, al oni su dosta laksi i nizi, nabira mnogo kad se ore. 3 sam gledao ovaj sam uzeo nije lickan stojao preko 10 god, daske mu se najmanje pojele, jeste to zavareno i meni bode oci, al deda taj mi rece da je to zavareno da ne propusta i on je orao fergusonom. Jedino ne znam za daske sta da radim, da li ce same u toku oranja da se uglancaju dosta su korodirale ili ima neko drugo resenje smirgla, celicna cetka itd.@Brdy je l' ovaj 755 NK ? Ja prosle godine prodao za 450e 755 VK u skoro pa fabrickom stanju, prva boja tek po negde ogreban, jedino sto se jedan sraf na jednom raoniku odvio i rasklimao i tako stajao par godina jer nije koriscen i daske su zardjale za to vreme ali su se uribale nakon 50 ari po malo suvljem. Nov vlasnik oklepao raonike i zategao sve na mesto i kaze ide i pita je l' ima jos Otisao u selo kod drugara, nit bi ja njega zajebao niti bi on kupio da ne zna sta je i kako je.
A kako onda da podešava zahvat prve brazde?To što je zavarena ručka za kolenastu ne brini ništa. To je kod mnogih tako. I kod mene je bilo na plugu pa je islo tako par godina dok nisam uzeo novi nosač i cug.
Ovde mi se čini da je nešto na zadnjoj brazdi vareno kod prvog šrafa, ili me slika vara.
Za te pare to je sasvim ok plug.
mislim da je to vareno za kolenastu direkt, tako da moze da se pomera, imao sam slicno nestoA kako onda da podešava zahvat prve brazde?